149 hoteluri in Fiji

Booking.com

Top destinatii in Fiji

Cele mai importante insule ale arhipelagului ofera o gama larga de oferte de cazare. Fuji dispune de resorturi turistice luxoase dar si de hoteluri standard, destinate turistilor ce dispun de un buget de vacanta limitat. Fie ca doriti sa va cazati in marile zone urbane sau in insulele cele mai izolate, aici este imposibil sa nu gasiti o camera care sa corespunda asteptarilor voastre. Indiferent de alegerea facuta, trebuie spus ca majoritatea hotelurilor functioneaza in decoruri naturale deosebite, ce au ca scop sa va creeze confortul mult visat. Aici, exista nu mai putin de 80 de resorturi turistice, dar si numeroase statiuni cu zone de cazare exclusiviste care pun la dispozitia turistilor servicii personalizate. Desi cel mai mare hotel din Fiji numara 400 de camere, regimul de inaltime al cladilor este foarte strict si nicio cladire nu poate depasi inaltimea unui cocotier. Majoritatea resorturilor ofera numeroase modalitati de petrecere a timpului liber, de la expeditii de scuba divind si snorkeling, la spatii de joaca special amenajate pentru cei mici. Viata de noapte in insula este foate vibranta, iar resorturile de pe insula Viti Vebu sunt renumite pentru spectacolele de dans traditional si spectacole de artificii oraganizate saptamanal, ce atrag mii de spectatori. Cafenelele si cluburile de noapte unde puteti asculta live muzica reggae sunt si ele foarte numeroase.

Daca doriti mai multa intimitate, poate o escapada romantica, cel mai potrivit este sa va faceti rezervarea la vilele traditionale, construite din bambus, denumite de localnici „bure”. Aici, camerele sunt acoperite cu stuf dispus peste grinzi din lemn. Cele mai luxoase bure se gasesc in Viti Levu si de-a lungul Coastei de Coral. De-a lungul plajelor situate pe Coasta de corali, puteti face rezervarea la una dintre numeroasele case construite in vecinatatea plajelor, cu un aer intim si cu panorame superbe asupra oceanului.

Daca alegeti sa va petreceti vacanta in insule precum Mamanuca sau Yasawa, atunci puteti sa va cazati la una dintre cele 20 de vile amenajate chiar in apropierea plajelor. Desi panorama este superba, trebuie sa fiti pregatiti pentru servicii destul de limitate, avand in vedere ca se gasesc in zone izolate, dar sentimentul ca va aflati singuri pe insula merita orice efort. Pentru un confort sporit, ar trebui sa va faceti rezervarea la Botaira Beach Resort sau la Oarsman’s Bay.