Hoteluri localizate in Paris

Despre hotelurile din Paris


Fara indoiala, Parisul este considerat cea mai romantica capitala a lumii. Indiferent de cate ori o veti vedea, veti citi despre ea sau o veti vizita, nu aveti nici o sansa sa va plictisiti privind Turnul Eiffel sau sa faceti o plimbare pe Champs-Elysee. Nu e de mirare ca Parisul inspira creativitate – de la pictorii boemi din Montmartre pana la scriitorii dramatici de la Rive Gauche, nici un alt oras nu emana atata iubire.

Hotelurile din Paris au reputatia de a fi foarte scumpe, dar aveti posibilitatea sa gasiti si tarife accesibile, in functie de perioada cand alegeti sa va petreceti vacanta aici. Bineinteles, daca banii nu sunt o problema, puteti trai experienta „Marie-Antoinette” si sa locuiti intr-un apartament somptuos, decorat in stil rococo. Alte hoteluri din categoria lux, decorate in stil contemporan, va pot atrage prin servicii exclusiviste – centre spa, limuzina cu sofer si restaurante de lux, unde se servesc specialitati culinare locale. Chiar si hotelurile ieftine din Paris au un sarm aparte. Majoritatea asigura oaspetilor acces gratuit la Wi-Fi si mic dejun inclus.

Sugestii de cazare in Paris

Cartierul Louvre – Place Vendome este gazda celor mai spectaculoase si exclusiviste hoteluri. Aici va veti simti inconjurati de lux si stralucire, avand in apropiere bdul. Champs-Elysees, Opera din Paris si Muzeul Louvre. Daca vacanta voastra de vis include o plimbare pe Sena si o vizita la muzee, atunci ar trebui sa va cazati in cartierul Saint-Germain-des-Pres. Aici sunt deschise hoteluri de diferite categorii, de la case de oaspeti la hotel-boutique de categorie lux. Treversati Sena si descoperiti cartierul Marais, unul dintre cele la eclectice, care se intinde de la Catedrala Notre Dame pana la Centrul Pompidou, unde, in mod cert veti gasi un hotel care sa se potriveasca asteptarilor voastre.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa