10 hoteluri in Gabon

Booking.com

Top destinatii in Gabon

Odata ce v-ati decis sa va petreceti vacanta in Gabon, trebuie sa stiti ca ofertele de cazare sunt dintre cele mai diverse, in functie de bugetul de care dispuneti. Exista atat hoteluri exclusiviste, cu servicii deosebite, dar si hosteluri la preturi accesibile. De asemenea, pentru mai multa intimitate, puteti inchiria un apartament, mai ales daca intentionati sa va petreceti un concediu mai lung in aceasta parte a lumii. Pentru cei conditionati de un buget foarte redus, exista variante de cazare B&B, moteluri si camere la casele de oaspeti.

In Gabon, hotelurile sunt catalogate de la 1 la 5 stele, iar cele mai ieftine oferte de cazare sunt hostelurile pentru tineret si zonele de camping. Fiecare oras din tara dispune de cel putin un hostel, care pune la dispozitia turistilor camere destul de confortabile la preturi accesibile. Preturile cele mai mari le platiti la hotelurile afiliate unor lanturi hoteliere recunoscute la nivel international si acestea se gasesc in special in capitala Libreville, dar si in orase importante din tara. Zonele de camping sunt destul de raspandite, mai ales, in zona de litoral dar si in regiunile parcurilor nationale.

Pentru turistii conditionati de un buget limitat, exista hoteluri situate in zonele comerciale ale capitalei, unde exista acces direct la mijloacele de transport cu care puteti ajunge in cele mai imporntate destinatii turistice din tara. Aici, camerele sunt confortabile si mobilate standard si pun la dispozitia turistilor camere prevazute cu aer conditionat tv si baie privata. Unele hoteluri din aceasta categorie incearca sa-i atraga pe clienti cu terase amenajate in gradini frumos decorate, cu spatii ideale pentru servit masa, piscina si facilitati spa. De altfel, cele mai multe dispun de restaurate cu meniu international.

Pentru ca vacanta dvs. sa fie cat mai interesanta, ideal ar fi sa inchiriati camere in cabanele situate in zonele cu peisaje dintre cele mai spectaculoase. Desi preturile sunt destul de ridicate, aici beneficiati de tot confortul, fie ca sunt situate in zonele montane, in apropierea plajelor sau in parcurile nationale. Cabanele sunt formate din cel mult 8 camere, iar pe langa conditiile deosebite, aveti posibilitatea sa va bucurati de vacanta, deoarece cabanierii vin in intampinarea turistilor cu oferte interresante de itinerarii in zonele de salbaticie sau in siturile arheologice.

!