37 hoteluri in Gambia

Booking.com

Top destinatii in Gambia

Cele mai numeroase si moderne hoteluri se gasesc in statiunile turistice. Aici, alaturi de hotelurile de lux, gasiti si diverse variante de cazare la casele de oaspeti, cabane la apartamente cu self-catering. Pentru cei care doresc sa petreaca un concediu mai lung, inchirierea unei vile se poate dovedi o alegere potrivita. In general, rezervarea camerelor la hotelurile din statiunile turistice importante precum Senegambia Beach sau Kairaba Hotel, in Kololi, sunt facute cu mult timp in avans, mai ales daca vacanta este organizata prin agentiile de turism sau in perioada sezonului turistic de varf (noiembrie–februarie).

Daca nu aveti rezervarea facuta in prealabil, puteti gasi camere libere la casele de oaspeti sau la cabanele de pe coasta oceanului. Majoritatea hotelurilor sunt situate la aproximativ 10 km de capitala Banju. In afara de acestea, exista locatii care promoveaza ecoturismul, special concepute pentru turisti, asa cum sunt cabanele situate pe malurile raurilor sau in rezervatiile nationale.

Hotelurile catalogate cu trei stele s-au extins semnificativ in ultimii ani si sunt cele mai potrivite variante de cazare pentru turistii care calatoresc pe cont propriu. Acestea pun la dispozitia clientilor, pe langa camere frumos mobilate, si acces la piscina si restaurant cu meniu international. Totusi, pentru ca se gasesc cu preponderenta in zonele urbane, trebuie sa va asigurati ca dispuneti de mijloacele de transport necesare pentru a ajunge in statiunile turistice sau in parcurile nationale.

Daca sunteti conditionat de un buget limitat si intentionati sa petreceti o vacanta de cel putin doua saptamani in Gambia, oricand puteti alege o varianta de cazare cu serf–catering. Aici beneficiati de tot confortul si camerele sunt prevazute cu aer conditionat. O varianta interesanta este sa optati pentru cazarea la cabana. Acestea sunt situate un locuri deosebite, cu peisaje superbe, iar preturile sunt accesibile. Desi nu sunt foarte numeroase, daca faceti rezervarea din timp, puteti gasi camere deosebite la cabanele din Ganjur, Kartong sau Sanyang.

Pentru iubitorii de natura, care doresc sa–si petreaca noaptea in zonele de camping, exista cateva spatii special amenajate in acest sens, contracost, si unde beneficiati de acces la dusuri cu apa curenta.