6171 hoteluri in Germania

Booking.com

Top destinatii in Germania

Cea mai mare dorinta a celor pasionati de calatorii este sa gaseasca oferte de turism avantajoase pentru destinatii de vacanta cat mai populare! Din acest motiv, Infotour iti pune la dispozitie camere de hotel ieftine in Germania, care se potrivesc perfect bugetului tau si indeplinesc doleantele chiar si celor mai pretentiosi turisti.

O optiune de cazare care sa ofere o priveliste incantatoare a celor mai vizitate atractii din Germania nu reprezinta doar o preferinta, ci o necesitate care are un aport considerabil in obtinerea unor momente de neuitat pe parcursul sejurului tau. Cu sistemul nostru performant, poti alege hoteluri pozitionate in zone cosmopolite din Germania care sa asigure cel mai inalt grad de confort si o experienta inedita in aceasta destinatie de vis. Stim cat de important este renumele hotelurilor puse la dispozitie, asa ca facem o selectie atenta, bazata atat pe popularitate cat si pe tarifele optiunilor de cazare, pentru a-ti oferi in final o oportunitate greu de refuzat! Rezerva camera de hotel potrivita pentru o vacanta cu adevarat minunata in Germania cu Infotour si vei avea de castigat atat pe plan financiar, cat si in privinta relaxarii si a distractiei!

Standardele locurilor de cazare din Germania, pana la nivelul celor mai modeste hanuri, sunt foarte ridicate. Va puteti astepta aproape intotdeauna la gazde politicoase, pline de curtoazie si la camere curate si confortabile. In afara hotelurilor propriu-zise, exista numeroase Gasthofe sau Gasthauser (hanuri de tara care servesc mancare si ofera camere de inchiriat) si pensiuni. Majoritatea hotelurilor au restaurante proprii, dar cele listate ca Garni servesc numai micul dejun. Pe treapta inferioara a clasamentului locurilor de cazare se afla camerele de la particulari.

Majoritatea hotelurilor si celorlalte locuri de cazare solicita sa primeasca detalii privind cartea dvs. de credit inainte de a va confirma rezervarea.

Tarifele camerelor nu sunt fixe si depind foarte mult de cerere si oferta. Puteti economisi bani interesandu-va daca se practica reduceri: multe hoteluri din statiunile de vacanta ofera reduceri substantiale iarna, cu exceptia celor din Alpi, cand in aceeasi perioada tarifele cresc de cele mai multe ori. De asemenea, hotelurile de 5 stele sau de 3 stele din orase isi reduc considerabil tarifele in weekenduri si in perioadele putin solicitate. Evenimentele majore, cum ar fi Oktoberfest in München si Targul de carte din Frankfurt, determina o crestere uriasa a preturilor. Daca v-ati facut rezervare si stiti ca veti ajunge tarziu, anuntati acest lucru la hotel.

Campingurile sunt o modalitate excelenta de a vedea o mare parte a Germaniei rurale, de a va face noi cunostinte si a economisi bani. Numeroase firme mici inchiriaza casute confortabile pentru numai 40 € pe zi. Locuri de campare se gasesc peste tot de-a lungul si de-a latul Germaniei. Contactati oficiile regionale de turism pentru a primi liste ale unor asemenea locuri. Majoritatea sunt deschise in tot timpul anului si sunt foarte aglomerate in sezonul de varf. Preturile in campingurile obisnuite variaza intre 10 si 25 € pentru o masina, un cort, o rulota si 2 persoane adulte. Exista si campinguri mai elegante, cu piscine, facilitati pentru diverse sporturi si oferte de distractii, la care preturile pot fi considerabil mai mari. Daca vreti sa campati in alta parte decat in locurile special amenajate, trebuie sa obtineti mai inainte permisiunea proprietarului. Daca nu puteti lua legatura cu acesta, adresati solicitarea politiei.

Masinile care au atasate rulote pot parca pentru o perioada limitata de timp pe marginea drumurilor sau in parcarile amenajate langa autostrazi, fara insa sa-si poata instala echipamentele pentru camping in locurile respective.

Castelele istorice din Germania (Schloss) care functioneaza ca hoteluri sunt in proprietate si administrare particulara. Celor mai simple le pot lipsi unele mijloace de confort, insa in cazul majoritatii exista o combinatie de conditii de lux caracteristice unor hoteluri de patru stele, cu un mobilier vechi de valoare, paturi cu baldachin, coridoare din piatra si o atmosfera aristocratica. Unele ofera toate facilitatile caracteristice unor statiuni. Aproape toate se afla in provincie.

Caminele ofera locuri de cazare modeste la preturi foarte scazute. Tarifele sunt de circa 14 euro pentru persoanele sub 27 de ani, iar pentru ceilalti, intre 14-22 €. In majoritatea caminelor se serveste si micul dejun.

Lanturile hoteliere care deservesc mai ales oamenii de afaceri sunt deseori aglomerate in zilele de lucru si isi scad spectaculos tarifele in weekend, pentru a-si folosi capacitatea la maxim. Majoritatea hotelurilor din Germania nu sunt dotate cu aer conditionat, dar nici nu au nevoie, avand in vedere climatul si stilul de constructie al cladirilor, cu pereti grosi si ferestre retrase, care izoleaza camerele de caldura din exterior. Hotelurile mai mici nu ofera prea multe in ceea ce priveste facilitatile pentru baie. Nu veti primi servetele de sters fata decat in hotelurile de patru si cinci stele. Hotelurile au deseori camere sau chiar etaje pentru nefumatori, astfel incat merita intotdeauna sa va interesati atunci cand faceti rezervarea. Paturile din camerele duble sunt formate deseori din doua saltele asezate una langa alta intr-un singur cadru. La sosire, daca nu va place camera primita, cereti sa vedeti alta.