Hoteluri localizate in Berlin

Despre hotelurile din Berlin


Standardele hotelurilor germane sunt foarte inalte, chiar daca este vorba de un hotel modest. Veti observa peste tot ca personalul este respectuos si amabil si ca toate camerele sunt foarte curate si confortabile. Preturile la cazare nu sunt in niciun caz „batute-n cuie", ci depind foarte mult de cerere si oferta.

Alegerea unitatii de cazare potrivite poate reprezenta o corvoada chiar si pentru turistii care viziteaza frecvent acest oras. De ce? Pentru ca este important sa locuiesti langa cele mai importante obiective turistice pe perioada vacantei, iar Berlinul are foarte multe de oferit vizitatorilor sai! In plus, bugetul acordat sejurului este un aspect prioritar in rezervarea unei camere de hotel care sa tina cont de toate preferintele tale.

Cu o eleganta extraordinara, hotelul Movenpick iti ofera toate conditiile pe care ti le-ai putea dori pe parcursul vacantei tale. Pe langa faptul ca ofera vizitatorilor sai un confort optim, este localizat la cativa pasi de Podstamer Platz, o interesectie centrala pe care nu ar trebui sa o ratezi in timpul petrecut in acest magnific oras!

Hotel am Steinplatz este o alta varianta de cazare care ar putea sa se adapteze dorintelor tale! Acest frumos hotel, pozitionat aproape de centrul orasului, iti ofera un confort optim alaturi de cele mai extravagante conditii. Nu ti-ai dori sa te relaxezi dupa o zi lunga de vizitat obiective turistice? Rezerva-ti o camera in aceasta unitate si pe langa o oaza de liniste, vei avea parte de o priveliste incantatoare in momentul in care te uiti pe fereastra.

Deutsches Hotel-und Gasttattenverband (DEHOGA) va poate pune la dispozitie un ghid al hotelurilor din Germania. Desi in ghidul DEHOGA nu sunt cuprinse absolut toate hotelurile germane, gasiti aici o gama larga de hoteluri, clasificate intre una si cinci stele, in functie de facilitatile si confortul pe care le ofera.

Indiferent ce varsta aveti, puteti cheltui mai putini bani cu cazarea daca va hotarati sa locuiti la un camin. Preturile variaza intre 20-40 euro pentru persoane cu varste sub 27 de ani si intre 50-70 euro pentru persoane cu varste peste 27 de ani (pe noapte, cu micul dejun inclus). Vi se ofera camere pentru toate gusturile. Astfel, exista camere pentru persoane singure, pentru cupluri, pentru familii. Sistemul de „Jugendherberge" (camine pentru tineret) din Germana este foarte eficient. Pentru a putea fi gazduiti la un camin din Germania, este necesar sa fiti membru intr-o asociatie nationala sau internationala de profil.

 

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa