97 hoteluri in Ghana

Booking.com

Top destinatii in Ghana

In capitala Accra exista cateva hoteluri afiliate marilor lanturi hoteliere internationale, cu conditii de cazare deosebite. Pentru turistii conditionati de un buget limitat, se gasesc hosteluri si case de oaspeti atat in Accra, cat si in principalele orase ale tarii. Hotelurile sunt catalogate cu stele acordate de Ministerul Turismului din Ghana, in functie de conditiile de cazare si facilitatile oferite clientilor, iar cele din categoria 4-5 stele sunt cele mai luxoase.

In afara capitalei, ofertele de cazare se diversifica, fie ca alegeti camere la casele de oaspeti, la cabane sau in zonele de camping. Daca itinerariul dvs. de vacanta cuprinde si vizite in zonele rurale, puteti inchiri camere in locuintele localnicilor, o practica des intalnita, mai ales in regiunea Ashanti, in timp ce casele de oaspeti cele mai numeroase se gasesc in Accra, Kumasi si Cape Coast. Iar daca aveti in plan o vacanta in zona de costa si nu sunteti foarte pretentiosi in ce priveste confortul, puteti inchiria camere in colibe traditionale, special create pentru turisti, care au un aer foarte pitoresc.

Zonele de camping se gasesc, in general, in parcurile nationale dar si in regiunile Akropong, Aburi si Dealurile Shai. Cazarea in aceste spatii este permisa numai daca faceti parte dintr-un grup organizat si beneficiati de serviciile unui ghid. De asemenea, daca intentionati sa va instalati cortul pe plaja, trebuie sa obtineti aprobarea autoritatilor locale, in prealabil.

.