35 hoteluri in Grenada

Booking.com

Top destinatii in Grenada

Grenada dispune de numeroase oferte de cazare, de la case de oaspeti, hanuri, rustice, dar foarte cochete, la hoteluri de lux. Aici gasiti unele dintre cele mai frumoase cabane din regiunea Caraibelor, asa incat odata ce v-ati decis sa va petreceti vacanta in Grenada, puteti alege varianta de cazarea cea mai potrivita asteptarilor voastre. In general, pretul camerelor creste semnificativ in timpul sezonului turistic de varf, mai ales la hoteturile din St. George sau din localitatile invecinate. Zona de sud a insulei, una dintre destinatiile preferate de turisti, dispune de oferte de cazare dintre cele mai variate, de la moteluri destinate celor conditionati de un buget limitat, la resorturi turistice de lux, cu servicii all inclusiv, asa cum sunt Wave Crest Holiday sau Petit Bacaye Villa Hotel.

Nu putini sunt turistii care aleg sa evite zonele aglomerate ale oraselor si care prefera peisajele rurale sau cazarea in statiunile din apropierea plajelor. In acest sens, plaja Grande Anse de bucura de un real succes. Pe langa faptul ca este inzestrata cu decoruri naturale spectaculoase, are avantajul ca se afla relativ aproape de capitala.

Plajele dispun de numeroase terase si restaurante, iar resorturile turistice de pe coasta sudica sunt dintre cele mai luxoare. In acest sens, Spice Island Beach Resort se bucura de un real succes, dar preturile cazarii sunt destul de mari. Daca doriti mai multa intimitate, va puteti indrepta atentia spre LÌ€Anse aux Epines sau Sauteurs, in sud, in timp ce pe coasta vestica, gasiti camere la preturi accesibile la Gouyave.

Daca visati la o vacanta fara griji atunci, cu siguranta, varianta all–inclusive este exact ce va trebuie. Resorturile turistice care ofera astfel de servicii sunt destul de numeroase. Pe de alta parte, daca doriti mai multa independenta in planuirea activitatilor de vacanta sau sa serviti masa la restaurantele cu meniurile cele mai diverse, atunci puteti face rezervarea camerei la unul din hoteluri care ofera servicii de cazare standard. Bineinteles, daca timpul si bugetul va permite un concediu prelungit, atunci ar trebui sa luati in considerare inchirierea camerelor oferite de Prickly Bay Waterside. Acestia inchiriaza cabane cu camere superbe si bucatarie complet utilata. Pentru cei ce isi petrec vacanta alaturi de familie sau prieteni, inchirierea unei vile sau a unei cabane se poate dovedi o alegere potrivita, mai ales ca cele mai multe sunt situate in cele mai frumoase locatii, departe de zgomotul orasului, si pentru care platiti intre 35 USD si 65 USD/noapte. Preturile pot ajunge si pana la 450 USD/noapte la vilele de lux.

Daca va numarati printre turistii care doresc sa-si petreaca noaptea in mijlocul naturii, atunci va puteti instala cortul in zonele de camping special amenajate in acest sens. In Grenada, ecoturismul se bucura de un mare succes atat printre localnici, cat si printre turistii straini, motiv pentru care, la nivelul intregii insule exista numai putin de 300 de spatii de camping, printre cele mai cautate numarandu-se cele din Parcul National Great Etang. In Carrriacaou, va puteti instala corturile in parcurile din apropierea scolilor sau in parcurile aflate in apropierea bisericii.