1 hoteluri in Groenlanda

Booking.com

Top destinatii in Groenlanda

Daca te gandesti sa iti petreci zilele de concediu in Groenlanda trebuie sa ai in vedere o unitate de cazare care se conformeaza dorintelor si necesitatilor tale. Sistemul nostru revolutionar iti ofera ajutor de nadejde in alegerea camerelor de hotel ieftine in Groenlanda, garantand un confort sporit si o calitate a serviciilor impresionanta pe toata perioada vacantei tale. Cu Infotour, nu este nevoie sa cheltui mult pentru a avea o vacanta de vis. Iti punem la dispozitie hoteluri cu recenzii exceptionale, pozitionate in zone centrale ale oraselor din Groenlanda si in apropiere de atractiile turistice. In plus, pentru a ne asigura ca vei obtine o experienta de neuitat in Groenlanda, am ales optiunile de cazare care incanta turistii cu privelisti uimitoare, vizibile chiar de la fereastra camerei de hotel.

Veti gasi hoteluri in marile orase, insa rezervarile trebuie sa fie facute in avans. Hotelurile sunt clasificate pe Groenlanda Turism si categorile sunt aproximativ echivalente cu cele din Danemarca.

Momentan nu sunt locuri de campare oficiale, dar cele mai multe locuri au zone specifice pentru corturi. Campingul este permis peste tot, cu exceptia, locurilor in care exista ruine si pe terenurile cultivate din sudul Groenlandei. Birourile turistice locale au cele mai recente informatii si vor fi in masura sa va consilieze.

O retea de cabane poate fi gasita in cea mai mare parte a Groenlandei. Acestea sunt disponibile pentru toti si nu exista, de obicei, nicio taxa pentru a ramane peste noapte. Utilizate in principal de localnici pentru vanatoare, acestea sunt rareori bine pastrate sau curate, dar ar trebui sa fie privite ca un "acoperis deasupra capului". Vizitatorii sunt sfatuiti sa aiba propria lor harta cu informatii actualizate. Cabanele de un standard mai ridicat pot fi inchiriate prin intermediul birourilor turistice locale.

Orasele importante din Groenlanda au hostel-uri pentru tineri, cu spatii de cazare si facilitati bune. In partea de sud a Groenlandei o serie de fermieri au instalat cabane pentru cazare, atasate la posturile lor de crestere a ovinelor, dar nu va asteptati de lux. Un hotel iglu este construit in timpul iernii in fiecare an in Kangerlussuaq.

Initial utilizate de catre navigatori cand navele lor erau in port, casele marinarilor sunt in aceste zile folosite ca spatii de cazare simple, cu facilitati de baza. Camere cu baie privata sunt rare, dar exista de multe ori o cafenea atasata.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Groenlanda, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!