83 hoteluri in Guadelupa

Booking.com

Top destinatii in Guadelupa

Se estimeaza ca in Guadelupa exista cea mai variata si complexa oferta de cazare din regiunea Caraibelor. Acestea variaza de la hoteluri si resorturi turistice de lux la apartamente si vile care pot fi inchiriate pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Cabanele sunt foarte numeroase, iar pretul unei camere scade considerabil in extrasezon (aprilie-decembrie). Pe de alta parte, cele mai numeroase hoteluri se gasesc in zonele urbane ale insulei Grand-terre, majoritatea cu acces direct spre plaje, asa cum sunt La Toubana sau Hotel Spa, in timp ce plajele de pe insula Basse-Terre sunt vizitate in special de turistii pasionati de sporturile acvatice, windsurfing sau pescuit. Daca sunteti in cautare de confort maxim, atunci ar trebui sa va indreptati antentia catre mai luxoase hoteluri situate zona Deshaies.

Pentru o vacanta fara grji, cu siguranta varianta resorturilor cu servicii all inclusiv este exact ce va trebuie, iar Club Med la Caravelle, Langley Resort Hotel Fort Royal se bucura de un real succes datorita gamei variate de activitati de relaxare pe care le ofera turistilor. Acestea propun celor interesati excursii si modalitati dintre cele mai diverse pentru petrecerea unei vacante de vis, de la plimbari cu bicicleta in natura, calarie, la jet skiing sau pescuit. Aici, camerele cele mai scumpe, cu dotari la standarde lux, va scoate din buzunar 120 USD/noapte.

Daca sunteti in luna de miere sau pur si simplu cautati mai multa intimitate, ofertele de vile si apartamente sunt destul de variate. De asemenea, daca va petreceti vacanta alaturi de familie sau prieteni si doriti mai multa autonomie, una dintre cele mai bune optiuni este sa rezervati camere la cabanele special amenajate pentru voi, mai ales daca timpul si bugetul va permite sa petreceti o vacanta prelungita. In general, preturile pornesc de la 250 USD/noapte, un functie de facilitatile oferite.

Pentru aceia dintre voi care prefera sa doarma in mijlocul naturii, cea mai ieftina forma de cazare este in campingurile amenajate in parcurile nationale, unde accesul se face contra-cost si de unde puteti inchiria tot echipamentul de care aveti nevoie pentru a va instala cortul.

In general, cand incepeti cautarile pentru a va face rezervarea cazarii in Guadelupa, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte. Daca urmariti o vacanta odihnitoare, o oaza de liniste, chiar putina intimitate, atunci va puteti orienta spre hotelurile-boutique, ideale, deoarece de cele mai multe ori ofera servicii personalizate, unde va veti simti cu adevarat rasfatati. Daca planurile voastre vizeaza o escapada romantica, atunci cabanele sunt cele mai potrivite, in timp ce pentru grupurile mai mari sau familiile cu copii sunt recomandate resorturile turistice cu servicii all inclusiv, care pun la dispozitia clientilor si locuri de joaca special amenajate pentru copii. Bineinteles, puteti inchiria o vila, daca doriti sa faceti economii la cazare si totodata sa va organizati activitatile de vacanta asa cum va doriti.

In Guadelupa, hotelurile sunt catalogate de la 1 la 5 stele. Cu cat au mai multe stele cu atat serviciile oferite sunt mai luxoase. Cele catalogate cu o stea, precum Hotel Village Soleil sau La Maison Creol dispun de un numar redus de camere si sunt mobilate destul de auster. Facilitatile sunt minime si este o varianta de cazare pasagera, pentru o noapte, in timp ce la hotelurile de doua stele facilitatile sunt usor diversificate si fac parte din lanturi hoteliere cunoscute precum Residence Pointe Batterie sau Hotel Arwak, unde pretul camerelor variaza intre 30 si 100 USD/noapte.

De la trei stele in sus, camerele sunt spatioase, frumos decorate si aveti acces la restaurant si room service. Printre cele mai cautate la aceasta categorie se numare Le Vallon, La Cocoteraie sau Langley Resort Hotel Fort Royal, unde pretul camerelor variaza intre 75USD si 500 USD/noapte. Hotelurile de patru si cinci stele intra in categoria lux, cu camere dintre cele mai moderne, cu panorame spectaculoase asupra lagunelor, asa cum este Auberge de la Vielle Tour si unde preturile ajung si la 800 USD/noapte.