Hoteluri localizate in Insula Cocos

Booking.com

Despre hotelurile din Insula Cocos


Aflat la doar 50 m distanta de Oceanul Indian, Cocos Seaview va ofera 3 apartamente spatioase cu terase superbe, unde puteti servi cafeaua in timp ce admirati oceanul si gradinile cu vegetatie luxurianta. Toate camerele sunt modern mobilate, echipate cu tv si aer conditionat. Tot aici beneficiati de facilitati diverse, precum si un centru de inchirieri biciclete, asta in cazul in care preferati sa faceti miscarea de dimineata.

Pe de alta parte, vilele oferite spre inchiriere de Cocos Castway ofera confort maxim. Acestia incearca sa-i atraga pe turisti cu decoratiuni originale, unde camerele sunt incojurate de gradini tropicale superbe. Camelele sunt deosebit de confortabile si beneficiati de acces la bucatarie complet utilata, unde va puteti pregati singuri masa.

Si daca tot va aflati in cautare de locatii spectaculoase, puteti face rezervarea la una dintre vilele Cocos Villages Bungalows, o varianta de cazare cu adevarat interesanta, cu camere confortabile si frumos decorate.

Daca aveti in plan vacanta alaturi de cei dragi, o optiune de cazare deosebita este Cocos Homestead, care dispune de patru dormitoare spatioase, ce pot gazdui pana la sase persoane. Camerele ofera panorame spre terenurile de golf si superbele lagunele din Keeling Island. Pe o atmosfera intima mizeaza si My Island Home, unde se pot gazdui patru persoane si care ofera conditii de cazare la standarde lux.

Turistii conditionati de un buget de vacanta limitat pot rezerva una dintre cele 28 de camere puse la dispozitie de Complexul Cocos Beach Motel, toate cu vedere spre Oceanul Indian. Este o varianta de cazare atat pentru cupluri cat si pentru grupurile mai mari, dar si pentru familiile cu copii. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat iar masa o puteti servi la Tropika Restaurant, situat in incinta complexulului.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa