Hoteluri localizate in Bali

Booking.com

Despre hotelurile din Bali


Insula dispune de o gama larga de optiuni de cazare de la resorturi turistice de lux, situate in cele mai spectaculoase peisaje, cu panorame de vis, unde beneficiati de cele mai bune servcii, la camere destinate celor conditionati de un buget de vacanta limitat. Acestia pot face rezervarea la hoteluri cu servicii standard, unde camerele, desi sunt mobilate destul de auster, sunt curate si beneficiati de acces la restaurant, bar si room service. Hotelurile de lux sunt renumite pentru conditiile de cazare deosebite, fiind situate, de obicei, in apropierea plajelor, prevazute cu centre spa si piscina, dar si restaurant cu meniu international. Hotelurile din aceasta categorie pun la dispozitia turistilor o serie activitati de relaxare precum si locuri de joaca special amenajate pentru copii, asa cum sunt cele de la Sanur, Kuta, Seminyak sau Nusa Dua, si care asigura transportul turistilor in statiune dar si in punctele turistice importante din insula.

In timp ce Sanur este o statiune situata in zona estica a insulei, in apropierea unor plaje superbe, Kuta este o destinatie renumita pentru viata de noapte foarte activa, cu numeroase cluburi si restaurante. Nusa Dua este cunoscuta ca fiind gazda celor mai exlusiviste hoteluri si restaurante. Hoteluri precum Bali Segara, catalogat cu doua stele si situat in Kuta, ofera camere confortabile, prevazute cu aer conditionat, tv si acces la restaurant si piscina. Hotelul dispune si de un punct de informare turistica. O alegere potrivita se poate dovedi Mentari Hanur Hotel, aflat in apropierea aeroportului si a plajei din Sanur. Aici camerele sunt prevazute cu tarase unde puteti servi cafeaua sau pur si simplu sa admirati rasaritul.

Unul dintre hotelurile favorite ale turistilor este Jimbaran Cliff Private, care combina intr-un mod armonios arhitectura belineza cu influente occidentale. Pentru ca dispune doar de 16 camere, clientii hotelului se pot bucura de servicii personalizate, iar conditiile de cazare sunt deosebite. Hotelul are o gradina superba cu plante tropicale si fantani arteziene.

Pentru mai multa intimitate, va puteti rezerva o vila in statiuni ca Nusa Dua, Sanur sau Seminyak, dar si in Gianyar sau Ubud, unde preturile variaza in functie de locatie dar si de seriviciile oferite, avand in vedere ca unele vile dispun de personal pentru curatenie si bucatari.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa