42 hoteluri in Insula Norfolk

Booking.com

Top destinatii in Insula Norfolk

In Insula Norfolk gasiti numeroase spatii de cazare, potrivite pentru orice buget. In zonele urbane predomina hotelurile asimilate, mai degraba, motelurilor cu servicii standard, in timp ce in regiunile cu peisaje spectaculoase sau in zona de coasta puteti inchiria apartamente sau vile unde conditiile de cazare sunt deosebite.

Situat in Burnt Pine, Broad Leaf Villas va ofera vile superbe cu self-catering. Acestea sunt prevazute cu camere modern mobilate, spatioase si confortabile si terase superbe. Rezervarea vine la pachet cu un autoturism, cu care sa va puteti deplasa in insula pe durata vacantei. De altfel, vilele sunt varianta ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile care doresc mai multa intimitate.

Pe de alta parte, Castaway Hotel and Apartament ofera turistilor spatii de cazare in zonele montane din Norfolk unde, pe langa confortul deosebit, puteti admira gradinile superbe, unde va veti simti cu adevarat rasfatati. Daca intentionati sa va petreceti concediul pe plaja, cazarea nu o sa reprezinte o problema pentru voi. Cumberland Resort and Spa, se gaseste la doar cinci minute distanta de zonele cu restaurante, cafenele, magazine, fara a uita ca se afla in apropiera plajei.

De un succes deosebit in randul turistilor se bucura cabanele care ofera camera cu 1-2 pana la 5 paturi, ideale daca veniti in concediu insotiti de un grup mai mare de prieteni. Aveti asigurat accesul la bucataria complet utilata si conditii sa va pregatiti singuri masa. Pentru turistii care doresc un concediu relaxant, Dolphin Inn este locul ideal daca agreati atmosfera intima, fiind situat intr-un peisaj de vis, inconjurat de o vegetatie bogata de pini. Acesta dispune de 5 apartamente superbe, foarte spatioase. Puteti sa va cazati aici, iar masa sa o serviti la restaurantele aflate la doar un sfert de ora distatata.

Oferte diverse gasiti la Hibiscus Resort and Motel, care va ofera cazare in patru locatii distincte – Hibiscus Aloha, Crown, Regal si Tudor, care dispun de 1 pana la 3 dormitoare, foarte confortabile. Daca doriti sa va retrageti intr-un loc linistit, atunci puteti face rezervarea la Mokutu, o proprietate situata intr-o zona montana unica unde putati admira pajistile cu animalele aflate la pascut. Pentru un confort deosebit, la Paradise Hotel and Resort veti beneficia de facilitati deosebite precum acces la piscina, bar si restaurant. De conditii de cazare luxoase beneficiati si la Shiralee Executive Cottage.