54 hoteluri in Insulele Cook

Booking.com

Top destinatii in Insulele Cook

Cea mai diversa oferta de cazare o gasiti in Rarotonga dar si la Aitutaki. Renumita pentru lagunele superbe, Aitutaki dispune de plaje superbe, in timp ce capitala si satul Aratanga, situat pe coasta vestica, ofera cele mai interesante magazine. Inconjurate de recife coraligene, insulele sunt destinatii ideale pentru turistii pasionati se snorkeling si scuba diving. Scaldate de cele mai cristaline ape, plajele retrase, cu un aer idilic, sunt alegerea perfecta pentru tinerii casatoriti. In apropierea plajelor sunt amenajate vile inconjurate de palmieri, iar din camere puteti admira superbele lagune de la Aitutaki. Resorturile turistice dispun de facilitati deosebite pentru turisti, restaurante, centre spa, piscina si sala de sport. In acest sens, de un succes deosebit se bucura Pacific Resort Aitatuki, marginita de cea mai bogata vegetatie si kilometri intregi de plaja acoperita cu cel mai fin nisip. Puteti face rezervarea la una dintre cele 30 de camere luxoase, prevazute cu terase private, unde puteti savura un cacktail sau sa va relaxati impreuna cu prietenii. Hotelul dispune de un birou de informare turistica si ofera celor interesati detalii de itinerarii atat pe apa cat si pe uscat.

Rarotonga, cea mai mare dintre insulele Cook, gazduieste Aeroportul International dar si importante centre comerciale si restaurante exclusiviste. Situtat pe coasta de nord a insulei, orasul Avarua, este incojurat de o laguna superba. La sud, se afla Muri Beach, o destinatie potrivita daca veniti in vacanta cu copii. Coastaway Resort, situat in vestul insulei Rarotonga dipune de camere chiar pe marginea lagunei, intr-un decor natural spectaculos. Puteti alege din cele 12 de apartamente oferite spre inchiriere, prevazute cu camere spatioase si confortabile, ideale pentru o vacanta de vis. Odata cazati aici, aveti acces la restaurantul din incinta complexului, la piscina si puteti oricand apela la serviciile centrului de informare turistica. Coastaway Resort este potrivit atat pentru cuplurile care doresc mai multa intimitate, dar si pentru grupurile mai mari care intentioneaza sa se relaxeze in conditii de cazare lux.

Turisti conditionati de un buget de vacanta redus se pot caza la Club Raro Resort, aflat in vecinatatea orasului Avarua si la 10 minute departate de aeroport. Club Raro este situat in nordul insulei Rarotonga, in mijlocul unei gradini tropicale superbe, unde sunteti intampinati de un personal ospitalier ce mizeaza pe o atmosfera relaxanta. Complexul dispune de 61 de camere cu vedere spre plajele marginite de Oceanul Pacific. Complexul ofera camere simple, dar confortabile, prevazute cu aer conditionat si servicii room –service non stop. Complexul este locatia perfecta pentru petrecerea vacantei, daca va aflati in luna de miere sau pur si simplu doriti sa va relaxati alaturi de familie.

Turistii interesti de un confort deosebit, pot inchiria vile situate in apropierea tarmului oceanului. Pe coasta de sud a insulei Rarotonga se gasesc cele mai frumoase vile. Pentru cei interesati, Rarotonga Beach Bungalows ofera si echipament necesar pentru expeditiile de snorkeling sau scuba diving. Daca intetionati sa petreceti cateva zile in Mangaia, nu ezitati sa va cazati la Ara Moana Hotel, situat intr-un peisaj natural deosebit, inconjurat de copaci de puka. Desi conditiile de cazare nu sunt la standarde lux, camerele sunt curate si confortabile.