Hoteluri localizate in Insula Kauai

Despre hotelurile din Insula Kauai


Kauai ofera o varietate imensa de locuri de cazare. In Hawaii, un hotel va ofera servicii de curatenie de zi cu zi, facilitati de spalatorie, o piscina, etc. Hotelurile de top ofera, de asemenea, activitati de birouri, centre de afaceri, baruri, si, probabil, cateva magazine.

Condos - de obicei, un apartament complet echipat - sunt o alegere excelenta pentru familii. Pretul variaza in functie de marimea, locatia si facilitatile oferite. Multe dintre ele sunt situate pe plaja sau in apropiere.

Cazare & Mic dejun - Kauai are o mare varietate de locuri, care se incadreaza in aceasta categorie: de la B & B - mai multe dormitoare intr-o casa, cu mic dejun servit dimineata. Exista cateva lucruri de care ar trebui sa fiti constienti inainte de a va rezerva B & B: nu aveti bucatarie de casa; in general, puteti avea acces la un frigider mic, locuri pentru a sta si citi, si, probabil, un televizor. Gadele nu isi inchiriaza toata casa, si, in general, acestea nu va vor permite sa le folositi bucataria.

Inchirieri pentru vacante - Aceasta este o alta alegere excelenta pentru familii, cat si pentru sejururi de lunga durata. Termenul de inchiriere vacanta, inseamna de obicei, ca nu va fi nimeni in proprietatea pe care o inchiriati. Spatiile de cazare pot varia de la un apartament la o intreaga casa complet echipata. In general, au bucatarie complet utilata, facilitati de spalatorie, precum si telefon.

Insula Kauai si parcurile de stat sunt ideale pentru camping. Ambele necesita permise. Permisele de camping sunt emise pentru sapte zile, si va permit sa tabara intr-o singura locatie timp de sapte zile consecutive. Acestea costa 3 dolari de persoana, pe noapte, gratuit pentru copiii sub 18 ani.

Mai multe statiuni de lux din Kauai au inceput o practica pe care multi o gasesc lipsita de gust si necinstita: incarcarea unui asa-numite "taxe de statiune." Aceasta taxa zilnica este adaugata la factura pentru ziarul zilnic, apeluri telefonice locale, utilizarea facilitatii de fitness.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa