8 hoteluri in Insulele Solomon

Booking.com

Top destinatii in Insulele Solomon

Cabanele sunt o alegere potrivita atat pentru turistii conditionati de un buget limitat cat si de cei ce cauta un confort superior. Zipola Habu Resort se gaseste intr-un decor natural spectaculos unde puteti beneficia de conditii de cazare deosebite, in timp ce la Qua Roviana puteti inchiria camere cu servicii de self–catering. Daca alegeti ca destinatie de vacanta Insula Munda, fiti pregatiti pentru camere curate dar mobilate destul de auster. O varianta de cazare destul de cautata este inchirierea unei camere in casele localnicilor, cu care puteti lega prietenii si care va pot servi drept ghizi in itinerariile voastre in insule.

Denumite si „Ultima frontiera a Pacificului”, Insulele Solomon ofera o gama variata se spatii de cazare, de la hoteluri luxoase la cabane, vile si case de oaspeti, menite sa satisfaca asteptarile tuturor turistilor. Multi dintre acestia doresc sa interactioneze cu localnicii, sa le cunoasca obiceiurile si aleg sa se cazeze in zonele cele mai interesante. Astfel, Laguna Marovo, recunoscuta ca fiind cea mai lunga laguna din emisfera sudica, se numara printre locurile cele mai frumoase din lume, un timp ce Insula Uepi, aproape complet acoperita de paduri tropicale, este cu atat mai spectaculoasa cu cat este marginita de recife de corali si lagune izolate.

Cele mai numeroase hoteluri si moteluri sunt amenajate in Honiara. Oferte diverse gasiti si la Malaita. Campingul este o activitate putin raspandita in insule, dar nu este imposibil de gasit un spatiu unde sa va intindeti cortul, cu conditia sa obtineti aprobarea proprietarilor, in prealabil. Kmga Village este o destinatie turistica unica, situata pe coasta estica a insulei Santa Isabel, un loc unde va puteti bucura de ospitalitatea localnicilor, mai ales ca majoritatea spatiilor de cazare se afla in vecinatatea caselor localnicilor. Exista o singura vila care dispune de doua dormitoare. Vila este situata in apropierea plajei, inconjurata de palmieri, intr-un peisaj deosebit. Daca tot ce va doriti este sa va relaxati pe o terasa si sa admirati lagunele, atunci faceti rezervarea la Oravae Cottage, o vila construita din lemn de cocos, in stil traditional. In Arnavon, exista trei case de oaspeti care ofera camere ce pot gazdui pana la sase persoane, cu acces la bucatarie utilata. Conditiile de cazare sunt totusi limitate, avand in vedere ca exista un doar un dus prevazut cu un rezervor de apa, special amenajat pentru turisti, si nu exista curent electric, lumina fiind asigurata cu lampi pe baza de kerosen sau lanterne.

La Tetepare va puteti caza la una dintre cele doua case cu dormitoare duble, amenajate la marginea padurii tropicale, in apropiere de o laguna, unde aveti ocazia sa ascultati sunetul valurilor oceanului si sa admirati vegetatia luxurianta ce inconjoara vila. Asteptati-va si aici la facilitati destul de austere, pentru ca nu exista electricitate si apa curenta.