1019 hoteluri in Irlanda

Booking.com

Top destinatii in Irlanda

Cunoscuta drept una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din intreaga lume, Irlanda se diferentiaza printr-un mix de cultura impresionant, obiective turistice inedite si unitati de cazare cu servicii impecabile. Beneficiaza de cel mai inalt grad de confort pe toata perioada sejurului tau cu Infotour, rezervand o camera de hotel care se potriveste cel mai bine preferintelor tale. Ne dorim sa ai o experienta de neuitat in Irlanda, asa ca iti venim in ajutor cu cele mai bune oferte in ceea ce priveste optiunile de cazare. Vrei sa gasesti un hotel extravagant, localizat aproape de cele mai vizitate obiective? Vrei sa apelezi la o unitate de cazare in Irlanda care sa se incadreze intr-un buget modest?

Irlanda dispune de o gama ametitoare de diferite optiuni de cazare, cu centre cum ar fi Dublin, capabile sa ofere totul. Astfel spus, exista, in general, ceva pentru toate bugetele. In jur de 850 hoteluri sunt clasificate in functie de Consiliul de Turism irlandez (Fáilte).

Aproape 300 de case de oaspeti, sa nu mai vorbim de un numar foarte mare de alte B & B, sunt inregistrate si inspectate de catre Fáilte Irlanda, de la 4-stele (standard foarte ridicat) la 1 stele (curate si confortabile), precum si casele transformate la tara cu scopul de a se construe spatii de cazare.

In Irlanda sunt peste 100 de locuri de campare. Majoritatea sunt deschise in perioada mai-septembrie. Caravanele si parcurile de camping sunt inspectate de catre Fáilte Irlanda, si enumerate intr-un ghid oficial. Firmele care ofera rulote, corturi turistice, echipament de camping pentru inchiriat sunt incluse in lista.

Exista sute de case de oras sau tara si gospodariile taranesti din Irlanda care ofera cazare si mic dejun. Acest tip informal de cazare ofera vizitatorilor oportunitatea de a participa la viata unei familii irlandeze intr-un mediu urban sau tara.

Un total de 21 pensiuni pentru tineri sunt operate de Asociatia de Tineret. Ele ofera spatii de cazare simple, cu paturi confortabile si facilitati pentru gatit.

Irlanda are multe pensiuni care ofera cazare cu capital integral privat, la preturi rezonabile. Irlanda are, de asemenea, o serie de tabere de vacanta si sate de vacanta, cele mai multe dintre acestea ofera o varietate larga de facilitati.

Pentru fiecare situatie, sistemul nostru performant are solutia perfecta! Iti punem la dispozitie o gama larga de hoteluri care sa asigure cele mai bune conditii la un pret extrem de avantajos! Petrece momente de neuitat in Irlanda rezervand optiunea de cazare potrivita gusturilor tale cu Infotour!