Hoteluri localizate in Venetia

Despre hotelurile din Venetia


Modul unic prin care a fost construita Venetia, pe binecunoscutele canale, au facut ca acest oras sa capete aspectul unor mici insule conectate prin poduri ridicate in vremuri istorice. Frumusetea arhitecturii palatelor si a catedralelor face din acest oras un important centru cultural si istoric, unde se organizeaza impresionante festivitati de muzica clasica; acestora li se adauga numeroase muzee de arta, care va invita la un itinerariu care debuteaza in epoca Renasterii si continua pana in zilele noastre. Dupa o zi de explorari turistice, va puteti relaxa servind masa la un bistro italienesc sau poate vreti sa vizionati spectacolele nocturne cu muzica live in numeroasele baruri deschise aici.

Daca vreti sa va bucurati de frumusetile Venetiei, alegeti hotelurile situate pe Grand Canal. Aici gasiti si vaste proprietati, dotate cu 4 si 5 stele, aflate in vecinatatea celor mai renumite atractii locale. Aceste hoteluri dispun de camere decorate cu mobilier stil. Printre serviciile oferite oaspetilor se numara bufet suedez gratuit, acces la wi-fi si personal de serviciu disponibil fulltime. Majoritatea hotelurilor dispun de baruri si restaurante, in timp ce unele dispun chiar de o terasa pe acoperis, de unde puteti admira panorame spectaculoase cu imprejurimile Venetiei. Nu putine sunt hotelurile care ofera facilitati speciale familiilor cu copii, precum spatii destinate celor mici si saltele pliabile.

Sugestii de cazare in Venetia

Piazza San Marco este cea mai cunocuta piata din Venetia. Aceasta este tot timpul vizitata de turistii care vor sa surprinda in fotografii momente de neuitat din vacanta. Gasiti aici si cateva cladiri istorice reprezentative, statui si coloane ce intruchipeaza sfinti si creaturi mitologice care par sa supravegheze intreaga piata. Sub arcadele impresionate sunt amenajate buticuri de lux, restaurante, terase si cafenele unde puteti servi un espresso, in timp ce priviti trecatorii. Lido di Venezia se intinde pana la Marea Adriatica si este o destinatie foarte populara in randul localnicilor. Aici gasiti plajele cu nisip stralucitor, ape clistaline si resorturi de lux. Zona gazduieste numeroase evenimente culturale si este un bun punct de plecare in expeditii cu barca.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa