333 hoteluri in Jamaica

Booking.com

Top destinatii in Jamaica

Montego Bay si Ochos Rios sunt principalele destinatii ale navelor de croaziera, si au multe dintre principalele hoteluri, obiective turistice si zone comerciale. Negril este un oras popular, dar cu hoteluri exclusivte de dimensiuni mai mici. Port Antonia este, de asemenea, un colt mai calm si mai linistit al insulei oferind unele dintre cele mai atractive forme de cazare rurala. Zonele de coasta, cum ar fi Treasure Bay si Discovery Bay si- au castigat o reputatie de-a lungul anilor devenind destinatii turistice ce ofera multe oportunitati de cazare, si, desigur, o serie hoteluri veti putea gasi in Kingston, capitala plina de viata a Jamaicai.

Hoteluri Boutique: o multime de hoteluri mici si intime, tip boutique de lux au inflorit in jurul insulei, multe fiind schimbate in timp in unitati modernizate B & B.
All-inclusive Resort: Jamaica are mai multe statiuni all-inclusive decat orice alta insula din Caraibe. Statiunile all-inclusive sunt, de obicei, afaceri mari, bine dotate, cu mai mult de o piscina si mai multe optiuni pentru restaurante si baruri.
Cazare cu mic dejun: aceasta forma de cazare poate oferi o incursiune fascinanta in viata de familie jamaicana.
Camping: alegeti sa va cazati la camping pe fostele plantatii de cafea, gradini botanice, munti si parcuri nationale impadurite.

Indiferent daca vrei sa te cazezi la cativa pasi de cele mai cautate obiective turistice din Jamaica sau iti doresti un loc mai departe de aglomeratie, cu sistemul nostru performant poti gasi varianta care ti se potriveste. Rezerva camera de hotel potrivita in Jamaica si incepe sa iti faci bagajul! Cu Infotour ai certitudinea ca vei beneficia de cele mai bune conditii, la preturi mici, obtinand astfel o vacanta reusita atat pentru tine, cat si pentru cei cu care te-ai decis sa calatoresti in frumoasa destinatie Jamaica.