6000 hoteluri in Japonia

Booking.com

Top destinatii in Japonia

Indiferent de scopul calatoriei tale in Japonia, aceasta destinatie iti poate oferi un mix de cultura impresionant si o priveliste inedita asupra obiectivelor turistice parca transpuse din alta realitate. Pe langa atractiile senzationale, Japonia iti pune la dispozitie si hoteluri care surprind cu un nivel extravagant de confort si un design interior elegant.

Hotelurile, ca si stil, sunt " japoneze" sau " occidentale", sau un amestec din ambele. Cazarea in stil occidental este ca la orice hotel modern american sau european, de multe ori cu un nivel excelent de servicii. Lanturile hoteliere de afaceri, cum ar fi Toyoko Inn, au devenit foarte populare, le veti gasi in locatii convenabile in cele mai multe orase.

La Ryokan (hoteluri traditionale japoneze), oaspetii beneficiaza de yukata (kimono din bumbac) si papuci. Camerele au tatami japonez (saltea de paie), paturi rabatabile si usi glisante. Preturile pentru Ryokan vor include invariabil un mic dejun generos si cina, vederea la gradina privata si servicii extrem de atente.

Campinguri cu facilitati de gatit si bai pot fi gasite peste tot in Japonia. Multe sunt situate in apropiere de zonele pitoresti spectaculoase; a face rezervari in avans este esential. Asociatia Japonia National Camping are informatii cu privire la locurile de camping si conditiile oferite.

Exista peste 300 de pensiuni pentru tineri in Japonia, in zonele urbane si rurale. Multe dintre acestea cer ca vizitatorii sa fie membri ai Hostelling International, desi un card de oaspete poate fi cumparat in avans. Rezervarile in avans sunt recomandabile, in special in timpul primaverii si verii.

Unele temple ofera o experienta unica de shukubo (cazare in templu). Oaspetii pot sa se alature la rutina calugarilor - se trezesc devreme, canta, participa la treburile casnice, etc.