269 hoteluri in Kenya

Booking.com

Top destinatii in Kenya

Costul vacantei dvs. in Kenya variaza in functie de confortul si standardele de cazare pentru care optati. Preturile minime se situeaza la 50 euro/zi daca alegeti sa stati la un hostel, sa serviti masa la restaturantele tip fast food. In acest pret intra si pretul vizite/lor la muzee importante din capitala. La extrema cealalta, mai ales daca va cazati la hoteluri de lux din Nairobi, atunci va puteti astepta si la costuri de pana la 300 USD/zi, cu masa la restaurante exclusiviste si vizite in cele mai minunate locuri din tara.

Kenya pune la dispozitia turistilor numeroase cabane, cu conditii de cazare deosebite, situate in peisajele cele mai spectaculoase, fie ca e vorba de rezervatiile nationale sau de plaje. Scopul lor este acela de a imbina conditii de cazare superioare cu activitati de petrecere a timpului liber cat mai diverse. Cele din parcurile nationale sunt destinate, cu precadere turistilor pasionati de safari, in timp ce cabanele situate in apropierea coastei, cum sunt cele de pe insulele Watamu, Manda Bay, Malindi sau Baobab sunt ideale pentru cazarea turistilor care iubesc soarele si sporturile nautice.

Pentru turistii care doresc sa se cazeze la cort, se gasesc spatii special amenajate in acest sens, cele mai multe se intalnesc in parcurile nationale, cum este cel din apropierea parcului Amboseli. Zonele de camping se gasesc si in apropierea raurilor importante, Uaso Nyiro, din Parcul National Samburu. Si aici va puteti caza la una dintre cabanele situate in zona, care dispune de un numar restrans de camere, dar deosebit de confortabile, ci servicii la standarde lux.