322 hoteluri in Letonia

Booking.com

Top destinatii in Letonia

Cu obiective turistice fascinante si privelisti pe masura asteptarilor, Letonia reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta relaxanta, cu momente de neuitat! Organizarea unui sejur reusit sta in planificarea fiecarui detaliu, de la achizitionarea biletelor de avion pana la alegerea unui hotel care ofera maximul de confort. Anticipand nevoile si preferintele tale, noi iti punem la dispozitie o gama larga de optiuni de cazare in Letonia, fiecare dintre acestea garantand o calitate a serviciilor impecabila si preturi mici, potrivite oricarui buget!

Pe tot teritoriul Letoniei veti gasi o multime de optiuni de cazare, de la luxoasele hoteluri din centrele oraselor la pensiunile localnicilor de la periferii. Alte optiuni sunt corturile si rulotele din campingurile de pe litoral sau din zonele de padure.

Nu va ingrijorati daca nu cunoasteti limba letona, deoarece majoritatea angajatilor din lanturile hoteliere sau din pensiuni, vorbesc foarte bine limba engleza. In general, camerele de hotel din tara sunt dotate cu aer conditionat, cada sau dus, internet la reteaua wireless, frigider, televizor prin cablu, seifuri si mini bar. Hotelierii ofera turistilor la preturi infime, pachete All Inclusive, acestea constand in trei mese principale ale zilei, un ghid in limba engleza in cazul in care aveti nevoie, parcare supravegheata video, precum si acces la piscina si spa-ul din incinta hotelului. Pretul de cazare la hoteluri este rezonabil, pe noapte o camera dubla variind intre 25 si 50 de euro.

Majoritatea pensiunilor localnicilor sunt amplasate la periferiile orasului, in zone dominate de natura, cu piscina in curte. Locurile de gratare sunt amenajate in fata piscinelor si turistii beneficiaza de acelasi lux si ospitalitate ca si la hotel, doar ca la un pret mult mai mic.

Campingurile special amenajate de catre municipalitatea oraselor, ofera turistilor atat cazare la corturi, cat si la rulote, in functie de preferintele fiecaruia. Puteti veni cu ele sau le puteti inchiria de aici, insa in ambele cazuri veti plati o taxa de stationare.

Ferestre cu privelisti incantatoare, design interior modern si confortabil, o servire impecabila din partea personalului, toate aceste dorinte sunt indeplinite daca alegi sa rezervi o camera de hotel in Letonia cu Infotour. Pentru a ne asigura ca toate conditiile tale sunt indeplinite, sistemul nostru revolutionar a ales optiuni de cazare in apropiere de cele mai importante atractii turistice din Letonia, in diferite orase pline de farmec precum Riga, Jurmala, Liepaja, Sigulda sau Ventspils. Indiferent daca calatoresti singur sau ai profitat de zilele libere pentru o escapada romantica in Letonia, cu gama noastra de hoteluri ai certitudinea ca ai ales locul potrivit pentru o vacanta de vis, unde te poti desprinde complet de grijile cotidiene. Alege optiunea care se adapteaza cel mai bine tuturor cerintelor tale si beneficiaza de un pret avantajos atat pentru optiunile de cazare low-budget cat si pentru hoteluri de 5 stele, care asigura un lux formidabil!