Hoteluri localizate in Cesis

Despre hotelurile din Cesis


Turistii care vin sa viziteze Cesis vor descoperi aici numeroase optiuni de cazare. In centrul orasului se gasesc cateva hoteluri de lux, la periferii pensiuni si exista si cateva campinguri speciale amenajat de catre municipalitatea orasului pentru turistii care vor sa campeze cu rulota sau cortul.

Cele mai cunoscute hoteluri, hosteluri, vile si pensiuni din oras sunt Atputa Hotel, Kolonna Hotel, Cirulisi Hotel, Tigra Hostel, Pensiunea Province, Vila Cesis si Hotelul Katrina.

Toate lanturile hoteliere din aceasta asezare urbana ofera turistilor pachete de cazare in regim All Inclusive care contin trei mese principale, parcare supravegheata video, acces la barul si piscina hotelului in cauza si internet la reteaua Wireless. Camerele sunt dotate cu televizor prin cablu, frigider, aer conditionat, dus sau cada, telefon, seif si mini bar. Preturile de cazare variaza intre 20 si 30 de euro pe noapte camera dubla, in functie de perioada sejurului, daca ati rezervat din timp biletul si de facilitatile de care doriti sa dispuneti. La pachetele in regim All Inclusive de la hoteluri cele trei mese principale ale zilei se servesc sub forma de bufet suedez.

In cazul in care preferati sa va cazati la una dintre vilele sau pensiunile localnicilor din Cesis, puteti beneficia de aceaeasi seriozitate si ospitalitate ca si la hotel, insa la un pret mult mai mic. Proprietarii va vor servi cu preparate culinare traditionale si aveti amplasat in gradina si un loc special amenajat pentru gratar.

Campingurile din zona se situeaza in apropierea raurilor sau lacului si prezinta si locuri speciale pentru gratare si cateva mici magazine. Pretul de inchiriere a unei rulote de 4 persoane pe noapte este de 20 de euro, echivalentul a 27 de latsi, iar a unui cort de 10 euro, echivalentul a 15 latsi. La aceste preturi se adauga si statia de statiune, care se plateste o singura data pe tot sejurul, in valoare de 20 de latsi. In cazul in care sunteti dotati cu rulote sau corturi nu va trebui sa mai platiti decat taxa de stationare. Pe suprafata campingurilor nu aveti voie sa faceti mizerie, sa va plimbati cu bicicleta sau sa veniti cu animale de companie. De asemenea, in momentul in care va hotarati sa plecati, nu uitati sa predati ingrijitorului cheile de la rulota si corturile.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa