Hoteluri localizate in Jurmala

Booking.com

Despre hotelurile din Jurmala


Turistii care prefera ca destinatie de vacanta Jurmala vor gasi aici numeroase optiuni de cazare, atat la marile si luxoasele hoteluri de pe malul marii, precum si la vilele si pensiunile din lemn ale localnicilor. De asemenea, municipalitatea orasului a amenajat aici si o zona speciala pentru turistii care vor sa campeze cu rulota sau cortul.

Cele mai importante locuri de cazare din oras sunt Hotelul Spa Jurmala, Vila turistica Plasie, Hotel Majestic si Pensiunea Corazon. Hotelurile ofera turistilor pachete de cazare in regim All Inclusive, care includ cele trei mese principale, parcare gratuita supravegheata video, internet la reteaua wireless si acces la SPA-ul si piscina hotelului in cauza. Camerele sunt dotate cu dus sau cada, paturi simple sau duble, seif, mini bar, televizor prin cablu, frigider si aparate de aer conditionat. Preturile de cazare variaza intre 20 si 50 de euro pe noapte, in functie de facilitatile de care doriti sa dispuneti, perioada anticipata de rezervare si perioada sejurului dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa va cazati la una din pensiunile localnicilor din Jumara, veti beneficia de acelasi lux, insa la un pret mult mai mic. Proprietarii va asteapta cu aceleasi dotari ca si la camerele de hotel, veti putea gusta preparatele culinare traditionale si, in plus, in toate curtile vilelor turistice se gasesc amenajate locuri speciale pentru gratar.

Turistii care vor sa se cazeze in campinguri vor plati un pret de inchiriere a unui cort de 6 persoane 10 euro pe noapte, echivalentul a 7 latsi si pentru o rulota familiala 20 de euro pe noapte, echivalentul a 15 latsi. In afara acestor preturi, se va plati si o taxa de statiune, o singura data pe toata perioada vacantei, in valoare de 20 de euro (echivalentul a 15 latsi). Rulotele sunt dotate cu toate facilitatile pe care le are orice camera normala de hotel. Cei care vin cu rulota personala sau cortul propriu nu vor plati decat taxa de statiune. Toate campingurile din Jurmala sunt amenajate pe malul marii si prezinta locuri speciale pentru turistii care fac gratare sau focuri de tabara.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa