215 hoteluri in Liban

Booking.com

Top destinatii in Liban

Cunoscuta drept una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din intreaga lume, Liban se diferentiaza printr-un mix de cultura impresionant, obiective turistice inedite si unitati de cazare cu servicii impecabile. Beneficiaza de cel mai inalt grad de confort pe toata perioada sejurului tau cu Infotour, rezervand o camera de hotel care se potriveste cel mai bine preferintelor tale. Ne dorim sa ai o experienta de neuitat in Liban, asa ca iti venim in ajutor cu cele mai bune oferte in ceea ce priveste optiunile de cazare. Vrei sa gasesti un hotel extravagant, localizat aproape de cele mai vizitate obiective? Vrei sa apelezi la o unitate de cazare in Liban care sa se incadreze intr-un buget modest?

In urma distrugerii pe scara larga in timpul razboiului civil, hotelurile din Beirut au fost reconstruite si un numar de noi hoteluri au fost adaugate, inclusiv Radisson, Sheraton si Four Seasons. Liban ofera astazi cazare care sa se potriveasca tuturor bugetelor. Hotelurile sunt clasificate de la 1 la 5 stele si deluxe.

Cazarea cu mic dejun este o optiune din ce in ce mai populara, dar standardele variaza foarte mult. Exista locuri de campare in intreg Libanul, in special in Amchite, in apropiere de Byblos si in regiunile muntoase, cum ar fi Barouk si Chouk.

Pentru fiecare situatie, sistemul nostru performant are solutia perfecta! Iti punem la dispozitie o gama larga de hoteluri care sa asigure cele mai bune conditii la un pret extrem de avantajos! Petrece momente de neuitat in Liban rezervand optiunea de cazare potrivita gusturilor tale cu Infotour!