Hoteluri localizate in Veles

Despre hotelurile din Veles


Turistii care viziteaza acest oras vor avea la dispozitie numeroase optiuni de cazare. La malul raului Vardas municipalitatea orasului a deschis un camping pentru cei care vor sa campeze in mijlocul naturii, la periferiile orasului sunt amplasate vilele si pensiunile turistice ale localnicilor iar in centrul modern se gasesc cele mai luxoase hoteluri si hosteluri. Cele mai populare unitati de cazare din oras sunt: Veles Hotel si Hostel, Macedonia Pension, Metropolitan Hotel si Vila Turistica Printem.

Anticipand nevoile tale, Infotour iti pune la dispozitie o gama larga de optiuni de cazare, incluzand hoteluri foarte populare in Veles. In plus, iti oferim tarife care se potrivesc perfect oricarui tip de buget, avand astfel oportunitatea de a economisi resurse importante pentru alte activitati, precum vizitarea tuturor punctelor de interes din Veles. Alege hotelul potrivit pentru tine in Veles cu Infotour si ai garantia unei vacante exceptionale, plina de momente de vis. Pe langa faptul ca realizam o selectie cat mai amanuntita pentru a gasi preturi mici si confort sporit, asiguram si o sectiune speciala care pune la dispozitia ta cele mai populare hoteluri din Veles, preferate de turisti din toate colturile lumii. Lasa-te cuprins de magia orasului Veles si alege sa iti organizezi vacanta in cel mai usor mod cu putinta: alegand Infotour!

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa

Obiective turistice din Veles

Biserica Sfantul Pantelimon

In sud vestul orasului Veles, la cateva sute de ultimele case din regiune, descoperim Biserica Sfantul Pantelimon, patronul acestei asezari urbane. Amplasarea...