43 hoteluri in Madagascar

Booking.com

Top destinatii in Madagascar

In Madagascar gasiti atat hoteluri luxoase, cat si cazare la preturi reduse, in functie de bugetul de care dispuneti si de confortul pe care il doriti. Hotelurile de diferite stele sunt foarte raspandite la nivelul intregii tari, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in gasirea unui loc care sa corespunda asteptarilor dvs. Exista si cateva hoteluri afiliate unor branduri internationale, unde pretul este considerabil mai mare, dar si conditiile de cazare sunt deosebite. Casele de oaspeti, cum este Irianja Guest House, situata chiar in centrul capitalei, ofera spre inchiriere camere spatioase si confortabile pentru 20 Euro/noapte, in timp ce la Hotelul Ramada, pretul este usor mai ridicat si, pe langa camere frumos mobilate, pune la dispozitia turistilor un restaurant cu meniu traditional.

Turistii care nu sunt interesati neaparat de confort si se simt mai bine in mijlocul naturii, pot inchiria corturi in campingul Tsara Camp, aflat la aproximativ 2 ore distanta de Antananarivo, intr-un decor aparte, cu peisaje de vis, langa Parcul National Andringitra.

In Madagascar, hotelurile sunt catalogate de la 1 la 5 stele, in conditiile in care cele de cinci stele echivaleaza cu trei stele la hotelurile cu care sunteti obisnuiti in occident. In afara capitalei, majoritatea hotelurilor ofera conditii de cazare standard, iar in zonele rurale, cele mai intalnite forme de cazare sunt cabanele. Acestea sunt administrate, in general, de localnici si sunt situate in zone pitoresti. De obicei, dispun si de restaurant, piscina, terase si camere superb mobilate si complet utilate. Daca va aflati aici in luna de miere si doriti mai multa intimitate, puteti inchiria un apartament amenajat special pentru dumneavoastra. De asemenea, cabanele pun la dispozitia turistilor si puncte de informare turstica si ghizi care va pot fi de folos in excursiile pe care le planuiti in parcurile nationale.