2417 hoteluri in Malaezia

Booking.com

Top destinatii in Malaezia

Hoteluri de diferite standarde si numeroase hosteluri sunt disponibile in majoritatea oraselor turistice din Malaezia. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta. Hostelurile gestionate de YMCA sunt printre cele mai bune, atat din puctul de vedere al seviciilor, dar si al tarifelor. La Tune Hotel, situat in centrul capitalei, platiti tarife de la 12 RYM pana la 20 RYM/noapte. Acesta este un lant hotelier, preferat de turisti, mai ales ca in ultimii ani si-au deschis locatii in majoritatea oraselor tarii. Hotelurile de clasa medie sunt cele mai numeroase, iar preturile pe camera pornesc de la 100 RYM/noapte, cu mic dejun inclus. Hosteluri cu servicii acceptabile se gasesc in Malacca si Georgetown. In Ipoh, alaturi de Tune Hotels, care ofera servicii la preturi avantajoase, exista o serie intreaga de alte hoteluri, hosteluri sau camere de oaspeti, pentru care platiti intre 33 si 99 RYM/noapte. Hotelurile mid-range o varianta buna de cazare. Pe langa camere spatioase si mic dejun inclus, acestea sunt dotate cu tv si acces la intenet, iar pretul variaza intre 150 si 250 RYM/noapte.

Hotelurile de lux se gasesc, in special, in orasele mari, cum ar fi Kuala Lumpur, Penang, Johor Bahru sau Kuching. Aici, pentru o camera preturile pornesc de la 400 RYM/noapte. In Jahore Bahru, pentru o camera dubla, la un hotel de clasa medie, situat in centrul orasului, achitati 40 RYM, iar la hotelurile situate la periferia orasului, tarifele sunt vizibil mai mici.

Bineinteles, sunt si statiuni turistice de lux, amenajate la standarde ridicate, cum este cea de la Banjaran, situat intr-o zona cu vegetatie luxurianta, cu peisaje superbe, care ofera spre inchiriere 25 de vile. In Kunatan cele mai interesante sunt casele de oaspeti, Baiti Guest House, care oferea camere care pot fi inchiriate pentru 100RM/noapte. Aceasta varianta este ideala daca sunteti in vacanta cu familia. Beneficiati de toate conditiile, cu bucatarie complet utilata.