11 hoteluri in Mauritania

Booking.com

Top destinatii in Mauritania

Cazarea la hotel este mai mult decat limitata in Mauritania, motiv pentru care, cand va decideti sa va petreceti vacanta in aceasta tara, faceti rezervarea in avans. Cele mai importante hoteluri se gasesc in Nouakchott, unde puteti gasi camere curate, prevazute cu aer conditionat, dar preturile sunt destul de ridicate. De altfel, atat in capitala, cat si in restul oraselor tarii, puteti gasi cazare la un pret accesibil, de 20 USD/noapte, la camere cu confort standard, in conditiile in care la asa numitele hoteluri de lux, pretul unei camere porneste de la 100 USD/noapte.

Atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, cea mai intalnita modalitate de cazare este la auberge (hanuri), unde puteti inchiria camere curate, cu mobilier limitat, dotate cu pana la 6 saltele, pentru care platiti 10 USD/persoana/noapte, asa cum este hanul din centrul orasului Atâr. Casele de oaspeti sunt si ele destul de raspandite dar, cand inchiriati camera, asigurati-va ca aerul conditionat functioneaza. De cele mai multe ori acestea sunt destul de curate, dar apa calda curenta este considerata un lux.

La Chinguetti puteti sa va cazati la cel mai vechi han din oras, o alegere potrivita, mai ales ca ofera turistilor si mancare traditionala, iar pretul nu depaseste 8 USD/noapte.