331 hoteluri in Mauritius

Booking.com

Top destinatii in Mauritius

Mauritius nu este o destinatie turistica foarte ieftina, mai ales daca optati pentru cazare la hotelurile luxoase din statiunile turistice de pe plaja, cum sunt hotelurile afiliate unor importante lanturi hoteliere renumite pe plan international, precum Hilton, Intercontinental, Le Meridien, Sofitel sau Four Seasons. Toate aceste hoteluri sunt situate in zone cu adevarat feerice, unde perspectiva asupra lagunelor este de-a dreptul incantatoare. Plajele idilice si apele cristaline, ideale pentru pasionatii de sporturi nautice si nu numai, au fost exploatate la maximum, astfel incat, in orice colt al insulei puteti gasi un hotel, o vila sau o cabana unde sa va cazati, iar serviciile oferite nu va vor dezamagi.

Dar nu trebuie sa va simtiti descurajati de preturi! Exista o oferta diversa si pentru turistii conditionati de un buget de vacanta limitat. Astfel, au fost infiintate o serie hoteluri cu servicii standard, la preturi accesibile, iar printre cele mai cunoscute sunt Accor, Atitude Resort, Beachcomber, Club Med sau Indigo Hotels.

Inconjurata de plaje superbe, acoperite cu nisip alb si lagune cu apa cristalina, insula Mauritius dispune de o varietate de hoteluri de dimensiuni medii si mici, ideale pentru petrecerea unei vacante reusite. Acestea au aparut din necesitatea de a multumi cat mai multi turisti si mizeaza de cele mai multe ori pe servicii personalizate. Este, de altfel, locul ideal pentru a cunoaste bucataria traditionala si obiceiurile localnicilor. Acest tip de hoteluri functioneaza sub sigla a doua companii renumite la nivel national, respectiv, Authentic Hotels si Guest House Mauritius.