3926 hoteluri in Mexic

Booking.com

Top destinatii in Mexic

Pachetele all-inclusive sunt foarte populare in statiunile mari, cum ar fi la Cancún. Planurile de all-inclusive includ de obicei, toate mesele, gustari, bauturi non-alcoolice si bauturi alcoolice (interne) - vinurile si bauturile spirtoase importate vor costa suplimentar. Tratamentele spa sunt, de obicei, in plus. Unele statiuni sunt in mod special orientate spre familie si altele sunt adresate doar adultilor.

Hotelurile din Mexic sunt abundente, de la case de oaspeti la lanturi internationale de mari dimensiuni. Intre aceste categorii exista numeroase modalitati de cazare la preturi medii. Hotelurile din aceasta categorie sunt de obicei curate si confortabile. In afara de Craciun si de Paste este rareori necesar sa rezervati inainte, si multe hoteluri, ofera reduceri substantiale.

Cazarea cu mic dejun inclus este disponibila in ambele orasele din Mexic. Acest tip de cazare se afla adesea in case istorice decorate cu tesaturi locale, ceramica si arta. Acestea pot fi unitati modeste administrate de familii sau hanuri elegante, cu piscine. Micul dejun este, de obicei, inclus in tariful camerei.

Campingurile oficiale sunt, in general, concepute pentru RV (vehicule de agrement), calatorii, dar se pot ridica si corturi, la preturi reduse. Facilitatile sunt cel mai usor de gasit in statiunile de pe plaja, in nordul Mexicului.

Printre locurile cele mai placute si relaxante pentru un sejur, Cabañas sunt, in general, situate intr-un cadru natural, cum ar fi jungla Lacandon Chiapas, insulele lacului Pátzcuaro in Michoacan, sau deasupra Nevado de Toluca, un varf vulcanic in vestul orasului Mexico City. Construite din lemn si adesea gestionate de catre comunitatile locale, acestea variaza foarte mult ca stil, de la cabane rustice, fara energie electrica sau lenjerie de pat la bungalouri confortabile cu seminee, bucatarii si hamace insirate pe pridvoare.

Pentru tineri si cei care dispun de un anumit buget de calatorie, Mexic ofera pensiuni. Multe includ bucatarii, baruri si cafenele.

Turistii se pot caza si la ferme, in mod traditional ferme de vite unde vizitatorii platesc pentru a fi oaspetii familiei proprietarului. In prezent multe ferme ofera servicii de spa, lectii de gatit si asa mai departe. Standardele variaza de la rustic, cu mese de baza, la pachete de lux all-inclusive, cu mese gourmet.