Hoteluri localizate in Acapulco

Hoteluri langa aeroporturi

Despre hotelurile din Acapulco


Acapulco abunda in oferte de cazare, un turist neavand probleme in a gasi cazare in acest oras-port din Mexic. Cu mai mult de 300 de hoteluri si unitati de cazare, acest frumos oras are oferte de cazare potrivite buzunarului fiecarui calator.

Prin urmare, pentru comoditate am clasificate in functie de statiunile Gran Turismo sau Grand Turism, Especial Categoria sau de categorie speciala, si stele cinci, patru, trei, si doua pensiuni, statiuni, plaja, printre altele.

Gran Turismo este cel mai mare rating din tara si este, de obicei, rezervat pentru proprietati imobiliare, cu dotari de calitate extraordinar de mare. Primul hotel din aceasta categorie este Fairmont Acapulco Princess. Domnind peste peisajul mexican acest hotel faimos are 15 etaje si este situat la cateva minute cu masina de Aeroportul International Acapulco.

Cautati un refugiu romantic? Mergeti la Westin Las Brisas. Hotelul este situat pe un deal, are vedere la Golful Acapulco si este in imediata apropiere a unor restaurante foarte bune, a unor locatii de divertisment si a unor hub-uri comerciale ale zonei. La doar 20 de minute de centrul orasului si la 15 minute de aeroportul international, hotelul este cu siguranta un loc in care ati dori sa fiti daca doriti cu cineva special din viata dumneavoastra.

Categoria Especial sau hotelurile de categorie speciala – sunt proprietati istorice (cum ar fi manastiri, conace), proprietati care au un stil distinctiv de arhitectura, sau un hotel de tip boutique. Din aceasta categorie face parte Villa Vera Acapulco. Un hotel de tip boutique de lux discret. Datorita locatiei sale centrale, acesta este aproape de cluburi de noapte, mall-uri si atractiile din zona. Preferati un loc plin de istorie? Incercati Banyan Tree Cabo Marqués, care este situat in portul Acapulco - Punta Diamante. Complexul este la doar 20 minute de Aeroportul International Acapulco si este la cativa pasi de alte atractii majore ale orasului.

Desi exista diverse pensiuni in zona cele mai multe dintre ele sunt imprastiate in vecinatatea orasului Acapulco. In Acapulco veti gasi Youth Hostel K3 Acapulco.

In Acapulco este posibil sa inchiriati vile si daca acest lucru este ceea ce ce va doriti, incercati Villa Vista Bonita. Delectati-va in luxul acestei vile aflata in Acapulco Bay.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa