Hoteluri localizate in La Paz (MX)

Despre hotelurile din La Paz (MX)


Exista o serie de zone de camping in apropiere de La Paz. Autoritatile incearca adesea sa inchida aceste zone, dar rulotele insista sa fie parcate in aceste locuri. Intre acestea fac parte: Casa Blanca RV parc 18 dolari / 2 persoane, La Paz RV parc $ 20 / 2 persoane, La Ventana, Campground 4 $ / persoana, Oasis RV parc de persoane 10-17 $/ 2 persoane si Yo Yo Campground si parcul de rulote 6 $ / persoana.

Turistii care calatoresc pe un anumit buget se pot caza la Hostel California. Acesta are in jur de 20 de camere construite in jurul unei terase in aer liber si este foarte ieftin - de la 20 $ / pe noapte pentru o camera twin. Camerele sunt curate, aerisite, si bai private, iar personalul este foarte prietenos.

Pensiunea Paradise Baja, are preturi mai mari de cazare. Tarifele sunt de 25 $ la 45 $. Aceasta pensiune are camere curate, prevazute cu aer conditionat, frigider, TV, cabina de dus. In centrul orasului veti gasi hotelurile Acuario, Miramar, Yeneka si Hotel Pekin – un hotel de 3 stele, cu preturi la cazare incepand de la 45 $ / pe noapte.

Cel mai nou hotel din La Paz este Fiesta Inn, un hotel de plaja, clasa business, este situat in Costa Marina Baja. Bine situat este si hotelul Los Arcos; acesta are doua sectiuni: hotelul in sine si Cabanas. Cabanas sunt curate, si au un seif in camera.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa