Hoteluri localizate in Monterrey

Hoteluri langa aeroporturi

Despre hotelurile din Monterrey


Nu trebuie sa cautati sau cheltuiti prea multi bani pentru a gasi cazare decenta in Monterrey. Hotelurile ieftine variaza foarte mult in calitate si multe sunt situate in regiunea din jurul statiei de autobuz din Monterrey. Desi aceasta zona nu este cea mai atractiva parte din Monterrey, hotelurile de aici sunt potrivite pentru cei care cauta un chilipir.

Cazarea in Monterrey este aproape de negasit la sfarsit de saptamana, mai multe hoteluri isi reduc costurile in noptile de vineri si sambata. Daca este posibil, selectati intre hotelurile, care sunt pozitionate departe de strazile aglomerate, zgomotoase.

Pe partea de est a Central Monterrey si in zona atragatoarei Madero, Villas Parque Fundidora este un hostel pentru tineri cu unele dintre cele mai ieftine costuri de cazare din oras.


Madero este o zona plina de viata din Monterrey, bine conectata la restul orasului de metrou si autobuze. Pentru hotelurile de lux, Zona Rosa este printre cele mai bune locuri de cazare. Cazarea in aceasta parte a Monterrey nu este niciodata departe de un restaurant, cafenea sau bar. Hoteluri de brand excelente sunt raspandite in centrul orasului Monterrey - Radisson si Sheraton sunt doar doua dintre acestea.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa