66 hoteluri in Moldova

Top destinatii in Moldova

Indiferent de scopul calatoriei tale in Moldova, aceasta destinatie iti poate oferi un mix de cultura impresionant si o priveliste inedita asupra obiectivelor turistice parca transpuse din alta realitate. Pe langa atractiile senzationale, Moldova iti pune la dispozitie si hoteluri care surprind cu un nivel extravagant de confort si un design interior elegant.

Oferta de cazare in Republica Moldova este variata si gasiti tot felul de unitati de cazare, de la hoteluri la ferme turistice, campinguri sau hosteluri. In Chisinau sunt peste 30 de hoteluri. Tarifele acestora variaza intre 20 si 240 de euro pe noapte. Insa, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand alegeti hotelul deoarece unele sunt vechi, construite fiind inca din perioada sovietica.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii si sunteti in Chisinau, in centrul orasului este un aparat denumit infokiosk care va poate furniza tot felul de informatii in legatura cu oferte de cazare (hoteluri, pensiuni, vile, apartamente etc.), restaurante, baruri, cafenele, schimb valutar, banci, centre de informare turistica, obiective turistice, trasee, mersul trenurilor etc. Aceste informatii sunt actualizate in mod continuu si pot fi accesate non-stop.