545 hoteluri in Myanmar

Booking.com

Top destinatii in Myanmar

Exista o gama larga de oferte de cazare, la preturi rezonabile, in Myanmar. In afara de Yangon, gasiti camere, cu baie privata, la peturi de 10 USD/noapte. Iar daca alegeti camerele cu baie comuna, preturile scad intre 6 si 3 USD/noapte. Majoritatea hotelurilor destinate turistilor ofera camera curate si cu apa calda curenta, dar pentru a beneficia de aer conditionat, pretul creste de la un hotel la altul. In marile orase si, in special, in Yangon, camerele sunt extrem de mici, dar micul dejun este inclus in pret. Cand veniti in vacanta aici, trebuie sa va asteptati la restrictii privind furnizarea energiei electrice. In multe locuri, inclusiv in marile orase, exista anumite ore in care functioneaza energia electrica, iar seara, pauzele alterneaza de la o zi la alta. Pentru a rezolva aceasta problema puteti solicita un hotelului un generator (serviciu oferit de majoritatea hotelurilor). Desi aceasta poate fi o adevarata problema, camerele se inchiriaza la preturi destul de mari in Yangon, mai ales, unde platiti intre 80 si 300 USD/noapte.

In Kawthoung, turistii se pot caza la The Honey Bear Hotel, unde o camera va costa 27 USD/noapte, iar pentru o camera inchiriata la casele de oaspeti achitati 13 USD/noapte. Camerele de la casele de oaspeti sunt confortabile, cu servicii standard, iar baile sunt la comun. Si aici exista un interval orar cand se inchide furnizarea energiei electrice, au apa calda curenta si poate fi una dintre variantele ieftine de cazare. In Mawlamyine, cea mai cunoscuta casa de oaspeti - Lay Hnyin Tha – unde achitati 10 USD/ camera single si 12 USD/camera double. Iar in Pyin U Lwin exista cateva cladiri vechi, reabilitate recent si transfomate in hoteluri.

In Yangon sunt practicate cele mai ridicate tarife la cazare si serviciile sunt la standarde nu tocmai bune. Cele mai ridicate preturi se practica in perioada sezonului turistic de varf, decembrie si ianuarie, motiv pentru care este bine sa va faceti rezervarea din timp. In general, turistilor straini li se solicita achitarea cazarii in USD. Numeroase lanturi hoteliere se afla in administrarea armatei, asa ca nu trebuie sa va mire daca printre turistii cazati la hotel, veti intalni cadre militare. Hotelurile mai ieftine (20 USD/noapte) sunt situate la marginea orasului, dar asta nu trebuie sa va descurajeze, oricum in aceste zone evitati zgomotul si aglomeratia cu care v-ati confrunta la hotelurile din centrul orasului. Pe de alta parte, restaurantele cele mai bune se gasesc in centrul capitalei.

Cele mai ieftine hoteluri le gasiti in Pazundaung si Botataung, dar camerele sunt deosebit de mici si unele dau o senzatie de claustrofibie, mai ales cand nu sunt prevazute cu ferestre. Chiar daca platiti mai mult, alegeti cu grija camerele si informati-va asupra conditiilor minime de confort, atunci cand alegeti locul de cazare. La hotelurile de clasa medie platiti intre 20 si 50 USD/ noapte, iar hotelurile de lux se gasesc in apropierea Lacului Kandawgyi si in centrul capitalei. La aceste hoteluri, micul dejun este inclus in pret, iar diversitatea pachetului de servicii difera de la un hotel la altul.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Myanmar, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!