139 hoteluri in Nicaragua

Top destinatii in Nicaragua

Cu obiective turistice fascinante si privelisti pe masura asteptarilor, Nicaragua reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta relaxanta, cu momente de neuitat! Organizarea unui sejur reusit sta in planificarea fiecarui detaliu, de la achizitionarea biletelor de avion pana la alegerea unui hotel care ofera maximul de confort. Anticipand nevoile si preferintele tale, noi iti punem la dispozitie o gama larga de optiuni de cazare in Nicaragua, fiecare dintre acestea garantand o calitate a serviciilor impecabila si preturi mici, potrivite oricarui buget!

Optiunile de cazare in Nicaragua incep de la un simplu hamac, care costa 2-3 dolari, continua cu camere in hosteluri, la pretul de 5-9 dolari/noapte si se termina cu o camera matrimoniala la pretul de 10-35 de dolari/noapte, in functie de facilitati (TV, aer conditionat, baie proprie). De asemenea, va puteti caza la o pensiune (pensiones) sau intr-o casa de oaspeti (hospedajes). O astfel de camera costa sub 5 dolari/noapte. Pensiunile sunt foarte populare in Nicaragua, iar hostelurile se gasesc mai ales in Granada, San Juan del Sur, Insula Ometepe, Masaya, Managua si Leon.

Ferestre cu privelisti incantatoare, design interior modern si confortabil, o servire impecabila din partea personalului, toate aceste dorinte sunt indeplinite daca alegi sa rezervi o camera de hotel in Nicaragua cu Infotour. Pentru a ne asigura ca toate conditiile tale sunt indeplinite, sistemul nostru revolutionar a ales optiuni de cazare in apropiere de cele mai importante atractii turistice din Nicaragua, in diferite orase pline de farmec precum Managua, Granada, San Juan del Sur, Leon sau Matagalpa. Indiferent daca calatoresti singur sau ai profitat de zilele libere pentru o escapada romantica in Nicaragua, cu gama noastra de hoteluri ai certitudinea ca ai ales locul potrivit pentru o vacanta de vis, unde te poti desprinde complet de grijile cotidiene. Alege optiunea care se adapteaza cel mai bine tuturor cerintelor tale si beneficiaza de un pret avantajos atat pentru optiunile de cazare low-budget cat si pentru hoteluri de 5 stele, care asigura un lux formidabil!