141 hoteluri in Oman

Booking.com

Top destinatii in Oman

Daca te gandesti sa iti petreci zilele de concediu in Oman trebuie sa ai in vedere o unitate de cazare care se conformeaza dorintelor si necesitatilor tale. Sistemul nostru revolutionar iti ofera ajutor de nadejde in alegerea camerelor de hotel ieftine in Oman, garantand un confort sporit si o calitate a serviciilor impresionanta pe toata perioada vacantei tale. Cu Infotour, nu este nevoie sa cheltui mult pentru a avea o vacanta de vis. Iti punem la dispozitie hoteluri cu recenzii exceptionale, pozitionate in zone centrale ale oraselor din Oman si in apropiere de atractiile turistice. In plus, pentru a ne asigura ca vei obtine o experienta de neuitat in Oman, am ales optiunile de cazare care incanta turistii cu privelisti uimitoare, vizibile chiar de la fereastra camerei de hotel.

Muscat ofera cea mai mare densitate si varietate de hoteluri de lux, cu nume internationale, cum ar fi Marriott. Oman a incercat, de asemenea, atragerea cumparatorilor de proprietati din afara tarii care au investit in 22 de complexe turistice integrate (ITC), care ofera hoteluri si facilitati turistice, cum ar fi un teren de golf. Muscat Hills Golf si Country Club, ofera primul teren de golf. Un alt proiect, Wave (la marginea orasului Muscat) este format din mai mult de 4.000 de vile si apartamente, patru hoteluri de lux, un curs de golf si zona comerciala.

Numarul campingurilor este in crestere. Acestea ofera, de obicei cazare si baie comuna si includ cina la gratar, mic dejun, plimbari cu camila si vizite la asezarile beduine locale. Facilitatile turistice pentru turistii cu buget mic sunt situate in principal in Muscat, Nizwe si Salalah.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Oman, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!