75 hoteluri in Paraguay

Booking.com

Top destinatii in Paraguay

Daca te gandesti sa iti petreci zilele de concediu in Paraguay trebuie sa ai in vedere o unitate de cazare care se conformeaza dorintelor si necesitatilor tale. Sistemul nostru revolutionar iti ofera ajutor de nadejde in alegerea camerelor de hotel ieftine in Paraguay, garantand un confort sporit si o calitate a serviciilor impresionanta pe toata perioada vacantei tale. Cu Infotour, nu este nevoie sa cheltui mult pentru a avea o vacanta de vis. Iti punem la dispozitie hoteluri cu recenzii exceptionale, pozitionate in zone centrale ale oraselor din Paraguay si in apropiere de atractiile turistice. In plus, pentru a ne asigura ca vei obtine o experienta de neuitat in Paraguay, am ales optiunile de cazare care incanta turistii cu privelisti uimitoare, vizibile chiar de la fereastra camerei de hotel.

Cu siguranta, nu veti intampina probleme atunci cand veti cauta cazare in Paraguay. De asemenea, ea va fi foarte ieftina, daca e sa ne gandim la preturile din restul tarilor latine. Exceptia, totusi, se gaseste in Ciudad del Este. Aici, cea mai ieftina cazare este langa statia de autobuz, unde veti putea primi o camera dubla pentru mai putin de 10 euro pe noapte.

Daca doriti sa gasiti ceva mai mult lux, pentru pretul potrivit o veti putea obtine in Puerto Igazu sau in Foz do Iguacu.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Paraguay, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!