Hoteluri localizate in Cracovia

Despre hotelurile din Cracovia


Cum numarul de turisti la Cracovia creste rapid, preturile de cazare sunt si ele in crestere. Incercati sa evitati hotelurile si pensiunile situate in cartierul Huta Nowa, cele mai multe dintre acestea fiind foste adaposturi pentru lucratorii din industria part-time, iar cartierul este destul de departe de centrul orasului.

Exista cateva campinguri in Cracovia, cele mai multe dintre ele fiind inchise in lunile mai reci. In oras exista o multime de pensiuni decente. Cracovia are o multime de hoteluri situate peste tot in oras. Cele mari corporative (Sheraton, Qubus etc) sunt aproape de centru.

Infotour vine in ajutorul tau cu o selectie a celor mai bune optiuni de cazare in Cracovia, alaturi de tarife care se adapteaza bugetului si preferintelor tale de calatorie. Cu sistemul nostru inovator, poti rezerva o camera in cele mai populare hoteluri sau in diferite optiuni de cazare, toate fiind localizate extrem de aproape de atractiile turistice sau punctele centrale ale orasului Cracovia. Indiferent daca ai de gand sa petreci un sejur minunat pe cont propriu sau alaturi de un grup de prieteni, experienta ta in Cracovia va fi ne neuitat daca iti organizezi calatoria cu Infotour!

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa