234 hoteluri in Puerto Rico

Booking.com

Top destinatii in Puerto Rico

Cele mai diverse oferte de cazare se gasesc in San Juan, in timp ce in Ponce, majoritatea hotelurilor sunt situate pe plaje, cu panorame dintre cele mai spectaculoase. Hotelurile din statiunile turistice ofera de cele mai multe ori pachete de servicii all inclusive, dar sunt si hoteluri de standarde medii care ofera camere destul de spatioase.

La nivel local, exista un lant de hoteluri denumite Paradores si care sunt situate in zone turistice superbe si functioneaza in cladiri istorice, de cele mai multe ori in fostele locuinte ale proprietarilor de plantatii. Villa del Mar si Hacienta Juanita sunt doar doua dintr-o lunga lista de paradores unde puteti sa va faceti rezervarea. Daca doriti mai multa intimitate, atunci puteti alege sa rezervati una dintre vilele sau apartamentele oferite spre inchiriere. Este, de altfel, o varianta potrivita pentru a face economii semnificative in ce priveste cazarea, daca va aflati in vacanta cu un grup mai mare de prieteni cu care puteti imparti costurile, asa cum este Casa Vista del Mar care ofera o numeroase vile si apartamente de unde puteti alege, in functie de preferintele voastre. Pentru iubitorii spatiilor deschise, care interactioneaza bine cu natura, au fost amenajate campinguri in apropierea celor mai importante zone forestiere, unde decorurile naturale sunt dintre cele mai spectaculoase.

Turistii care nu agreeaza aglomerati si aleg sa–si petreaca concediul in extrasezon, vor face economii semnificative la cazare. In sezonul turistic de varf aprilie-decembrie, chiar si la casele de oaspeti cazarea porneste de la 20 USD/noapte, in timp ce pentru o camera la hotel platiti intre 50 USD si 100 USD/noapte, in timp ce in extresezon (mai – noiembrie) preturile scad si cu pana la 60%.