46 hoteluri in Rwanda

Booking.com

Top destinatii in Rwanda

Indiferent de scopul calatoriei tale in Rwanda, aceasta destinatie iti poate oferi un mix de cultura impresionant si o priveliste inedita asupra obiectivelor turistice parca transpuse din alta realitate. Pe langa atractiile senzationale, Rwanda iti pune la dispozitie si hoteluri care surprind cu un nivel extravagant de confort si un design interior elegant.

In ultimii ani s-au facut investitii importante in vederea promovarii turismului in Rwanda si, in acest sens, variantele de cazare s-au extins vizibil, mai ales in orase ca Kigali, Muzanse, Gisenyi, Kybuie si Nyungwe. Preturile sunt destul de ridicate, indiferent ca alegeti sa va cazati la hoteluri mai luxoase sau la casele de oaspeti. In capitala Kigali cele mai exclusiviste sunt hotelurile Mille Collines, Serena sau Novotel, destinate in special turistilor care sunt interesati de un grad ridicat de confort si nu sunt conditionati de un buget limitat in ce priveste cazarea.

Daca doriti sa vizitati Parcul National Volcanoes, exista cateva cabane foarte cochete dar cu preturi destul de ridicate. In general, in zonele rurale, varianta de cazare cea mai intalnita este la casele de oaspeti, unde preturile sunt mult mai accesibile. Turistii care doresc sa doarma in cort, se pot instala in zonele de camping amenajate in Nyungwe, Volcanoes sau Parcul National Akagera.

Camerele de hotel puse la dispozitie de noi reprezinta optiuni de cazare perfecte in Rwanda pentru un sejur relaxant, o vacanta in familie, o calatorie destinata afacerilor sau chiar o escapada romantica pentru a sarbatori momentele de neuitat alaturi de cel ales. Astfel, poti alege hotelul care se potriveste cel mai bine preferintelor tale la preturi avantajoase. Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, nu uita sa consulti si sectiunea zilnica care cuprinde cele mai solicitate oferte! Ce poti gasi aici? Camere de hotel la preturi avantajoase, localizate in apropierea atractiilor turistice si in orasele cele mai vizitate din Rwanda. Rezerva optiunea de cazare care indeplineste toate necesitatile tale si incepe sa iti impachetezi bagajul de vacanta!