6 hoteluri in Sao Tome si Principe

Booking.com

Top destinatii in Sao Tome si Principe

Capitala Sao Tome gazduieste o serie de hoteluri foarte confortabile cu panorame superbe. Statiunile turistice foarte moderne, situate un nordul si sudul extrem al tarii dispun de hoteluri de lux, cu servicii all inclusiv, asa cum sunt cele situate la I-la Bom Bom sau I-la das Rolas, situate pe coasta insulei Principe. Considerat de departe cea mai frumoasa statiune turistica - Bom Bom - este locul ideal pentru a va petrece concediul, fie ca sunteti cu familia sau prietenii, fie ca doriti mai multa intimitate. 0 statiune linistita, cu peisaje superbe, ofera cazarea in camere spatioase, frumos mobilate, la vilele situate in apropierea plajelor. Casutele cu un aer idilic sunt prevazute cu terase foarte cochete. Restaurantul, barurile si centrul distractie se gasesc pe o mica insulita situata in apropiere unde se poate ajunge cu ajutorul feribotului.

In capitala gasiti cazare tip B&B, alaturi de trei mari hoteluri importante. In acest sens, Agosto Neto se numara printre favoritele turistilor si este situat in apropiere de Presidential Palace. Cu un aspect deosebit, recent restaurat, pune la dispozitia turistilor bucatarie complet utilata. Printre altele, aveti acces la intrenet si posibilitatea de a inchiaria autoturisme de la biroul din incinta.

Hotelul Pestena este un hotel de lux afiliat unui important lant hotelier din Lisabona. Camerele sunt confortabile, cu panorame spre cele mai spectaculoase lagune, ofera clientilor acces la piscina, restaurant, bar si mic dejun inclus. In acelasi timp, hotelul Miramar este locul ideal unde sa va cazati daca sunteti interesati de un confort sporit.