Hoteluri localizate in Glasgow

Despre hotelurile din Glasgow


Centrul orasului nu doarme practic niciodata, asa ca hotelurile de aici vor fi mai galagioase decat cele din frunzosul si tihnitul cartier West End, convenabil pentru muzee si galerii de arta, sau suburbiile din sud, potrivite pentru galeria Burrell Collection. Insa majoritatea hotelurilor din centru se afla la distanta mica de mers pe jos de principalele puncte de interes turistic, pe cand daca veti sta in suburbii va trebui sa recurgeti la serviciile (excelente) oferite de liniile de autobuze.

Majoritatea hotelurilor mici si toate pensiunile includ micul dejun in pretul camerei. Hotelurile mari va taxeaza de obicei suplimentar pentru micul dejun.

In Glasgow-ul medieval si centrul comercial al orasului va puteti caza la: 
Radisson SAS - nu puteti rata acest edificiu atragator din spatele garii Central Station in cartierul financiar al orasului aflat in plina dezvoltare. Fatada sa de sticla face ca interiorul, mai ales salonul public, sa para ca si cum ar face parte din strada. Camerele sunt decorate in cateva stiluri - cele nordice, de exemplu sunt realizate intr-o nuanta glaciala de albastru. Ambele restaurante - Collage, inspirat de pop art, care serveste bucatarie europeana, si Tapaell'Ya, barul de tapas - sunt populare in lumea oamenilor de afaceri si a artistilor, ca si barul elegant de la nivelul strazii. 
ABode Glasgow - parte a stilatului minilant ABode, aceasta cladire din 1911 de langa buticurile de pe Buchanan Street a pastrat si si-a imbogatit cele mai frumoase caracteristici originale, precum liftul din fier forjat si leii batuti cu foite de aur, dar in acelasi timp a modernizat camerele pentru a raspunde dorintelor actuale pentru lux. Camerele au un decor spectaculos, totusi cu bun gust, evidentiat

In cartierul South Side va puteti caza la: 
Sherbrooke Castle Hotel - veniti la Sherbrooke pentru un spectacol de fantezie gotica. Camerele sale cavernoase amintesc de timpurile marete cand cartierul South Side al Glasgow-ului era sediul enorm de bogatilor lorzi ai tutunului, ale caror locuinte se faleau cu turnuri si turle. Domeniul spatios se afla departe de animatia si agitatia orasului, totusi la numai 10 minute de mers cu masina de centru. Ca si baronii tutunului, proprietarul hotelului insista asupra interiorului stilat si de bun gust si a bucatariei traditionale de calitate. Restaurantul serveste mancare excelenta, preparata cu ingrediente proaspete. Totul se pregateste chiar acolo, inclusiv painea. 
Ewington Hotel- acest sir linistit de case aflate vizavi de Queen's Park are un aspect deschis si traditional. Mobilierul in stil victorian, dormitoarele decorate cu tesaturi florale bogate si elaborate in culori de roz si verde, si semineul din receptia spatioasa contribuie la caracterul relaxat si elegant. Centrul orasului se afla la o distanta scurta de mers cu autobuzul sau cu trenul. 

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa