70 hoteluri in Senegal

Booking.com

Top destinatii in Senegal

Constienti de valoarea promovarii turismului, autoritatile locale au investit considerabil in ultimul deceniu, avand ca scop diversificarea ofertelor de cazare. Majoritatea statiunilor pun la dispozitia turistilor servicii all-inclusiv. In capitala exista cateva hoteluri renumite, catalogate cu maximum 4 stele, care ofera cazare la standarde internationale. Pe cele mai frumoase plaje sunt construite hoteluri cu panorame superbe, asa cum este Saly-Portugal, situat pe Petite Côte, unul dintre preferatele turistilor. In general, este bine sa va faceti rezervarea din timp, o data ce v-ati decis sa va petreceti concediul aici. Mai ales, in Dakar, este destul de dificil sa gasiti locuri libere in timpul sezonului turistic de varf (decembrie- mai).

Majoritatea hotelurilor din capitala dispun de camere spatioase, frumos mobilate si prevazute cu aer conditionat, dar preturile sunt destul de ridicate, in timp ce in zonele rurale cele mai intalnite oferte de cazare sunt la casele de oaspeti. Un aspect important de retinut este ca in Senegal penele de curent sunt destul de frecvente, motiv pentru care este bine sa aveti in bagaje o lanterna, chiar daca marile hoteluri dispun de un generator pentru situatii de urgenta.

O camera de hotel ieftina in Senegal te poate ajuta sa economisesti resurse pentru vizitarea atractiilor turistice sau a altor puncte de interes de pe teritoriul intregii tari. Nu trebuie sa dispui de un buget exuberant pentru gasirea unei unitati de cazare in Senegal care ofera servicii de calitate, contribuind astfel la experienta placuta a intregii calatorii. Secretul unei astfel de situatii este sa alegi cele mai profitabile variante utilizand sistemul nostru revolutionar, aceasta fiind cea mai buna decizie atat pentru calatoriile pe cont propriu in Senegal, cat si pentru cele in grup sau vacante organizate impreuna cu membrii familiei tale.