64 hoteluri in Seychelles

Booking.com

Top destinatii in Seychelles

Atat in capitala cat si in resorturile turistice exista o gama larga de oferte de cazare, de la hoteluri de lux la asa numitele cabane, asimilate caselor de oaspeti, situate in cele mai frumoase peisaje. Din cele 115 insule care alcatuiesc arhipelagul, 16 pun la dispozitia turistilor facilitati de cazare deosebite, pentru care este necesara rezervarea in avans, mai ales daca intentionati sa va petreceti vacanta aici in perioada sarbatorilor de Paste sau de Craciun.

Fie ca este vorba de insule private sau zone rurale, puteti sa va cazati la vile sau la hoteluri luxoase, unde preturile variaza de la 50 la 1500 euro/noapte. Pentru turistii interesati de un confort deosebit dar si in cautare de mai multa intimitate, insula privata Desroches, cu peisaje spectaculoase, este o destinatie ce nu poate fi ignorata, unde exista un hotel cu un numar redus de camere, mobilate modern si cu servicii hoteliere la standarde lux.

Pentru turistii care prefera zona aglomerata a oraselor, exista hoteluri precum Berjaya Beau Vallon, Bay Beach Resort sau Coral Strand, situate aproape de centrul capitalei, unde puteti testa atmosfera agitata a orasului, acestea fiind inconjurate de numeroase restaurate, cluburi si cafenele.

In acelasi timp, turistii interesati de cazare in peisaje cat mai idilice, nu trebuie sa ocoleasca statiuni precum Ammanda T-club, situata pe insula Anse Forbans, care imbina ambianta relaxanta cu confortul la superlativ. Si nu in ultimul rand, pentru cei ce doresc sa interactioneze cu localnicii, variantele de cazare din spatiul rural sunt ideale. In acest sens, Blue Lagoon Chalests, un hotel catalogat cu trei stele, mizeaza pe atmosfera intima, in timp ce Beau Vallon Villa, de pe insula Mahé, incearca sa-i atraga pe turisti prin servicii personalizate.

Indiferent daca alegi sa calatoresti ca un simplu vizitator sau intr-un grup de mai multe persoane, iti oferim cazare in cele mai solicitate hoteluri din Seychelles, la preturi avantajoase. Rezerva una sau mai multe camere cu Infotour si ai garantia ca vei avea parte de o vacanta perfecta, in care vei beneficia de conditii ireprosabile!