529 hoteluri in Singapore

Booking.com

Top destinatii in Singapore

Preturile la cazare sunt destul de ridicate in Singapore, in raport cu alte tari asiatice, iar hotelurile aflate la marginea orasului sau hostelurile, raman varianta ideala pentru turistii care dispun de un buget limitat. Cazare la preturi accesibile, puteti gasi la hostelurile din Little India si zona de coasta, unde preturile variaza intre 25 si 40 SGD/pat. De asemenea, in cartiere ca Balestier si Geylang, puteti inchiria camere unde pretul este stabilit pe ora. Aceste camere, desi sunt foarte mici si mobilate cu strictul necesar, sunt foarte curate si ofera facilitati precum baie privata si tv. Preturile sunt intre 15 SGD, daca alegeti sa va cazati pentru cateva ore si 40 SGD/noapte.

Exista doua mari lanturi hoteliere in oras, Fragrance Hotel care are 13 hoteluri si un hostel, unde pretul camerei porneste de la 58 SGD/noapte, iar in weekend ofera discounturi semnificative. Cel mai ieftin lant hotelier este Hotel 81, cu 20 de hoteluri, care ofera conditii standard de cazare, cu camere curate si unde platiti 49 SGD/camera dubla. O varianta interesanta o reprezinta Happen Inns, un fel de casa de oaspeti, care ofera cazare pe termen lung sau scurt, in camere private sau dormitoare comune. Pillow.Talk este un hostel cu aspect rustic, situat la jumatate de km de centrul capitalei si este o varianta de cazare cel putin atractiva din punctul de vedere al pretului, 25 SGD/noapte, cu mic dejun inclus si acces la internet. Pentru cei care doresc mai multa intimitate, pot alege sa inchirieze camere in apartamente, care sunt mai ieftine si mai confortabile decat camerele de hotel. Este, totodata, o ocazie unica de a intra in contact cu localnicii, persoanele care va inchiriaza camerele. De regula, preturile pornesc de la 30 SGD/camera. Hotelurile de clasa medie functioneaza in cladiri vechi, reconditionate, si se gasesc, in special, in Chinatown, iar preturile pornesc de la 100 SGD/noapte.

Bineinteles, nu pot lipsi hotelurile de lux, precum renumitul Raffles Hotel. La hotelurile de 5 stele preturile pornesc de la 300 SGD/noapte. Tarifele la cazare, in aceste hoteluri, pot creste pana la suta la suta, daca gazduiesc evenimente culturale sau conferinte si pot scadea, vizibil, in weekend si in extrasezon.