18 hoteluri in Sint Maarten

Booking.com

Top destinatii in Sint Maarten

In general, pretul cazarii este destul de ridicat in St. Maarten, comparativ cu alte insule din regiunea Caraibelor, dar numai aici puteti gasi camere de un lux iesit din comun., ameajate in cladiri cu o arhitectura deosebita. Turistii aflati in cautarea confortului maxim, nu vor duce lipsa de oferte, mai ales ca insula gazduieste unele dintre cele mai exclusiviste hoteluri si statiuni, unde preturile variaza intre 210 USD si 850 USD/noapte. Daca va numarati printre turistii conditionati de un buget de vacanta limitat, nu trebuie sa va faceti griji in privinta cazarii. In St. Maarten puteti face rezervarea la hoteluri cu servicii standard, ce pun la dispozitia clientilor camere confortabile, atat in regiunea franceza cat si in spatiul olandez. Cele mai frumoase hanuri si case de oaspeti, ofera camere unde pretul variaza intre 80 USD si 190 USD/noapte si unde beneficiati de servicii comparabile cu cele de la hotel.

Important de retinut este faptul ca aici este aproape imposibil sa nu gasiti un spatiu de cazare care sa multumeasca si pe cel mai pretentios turist, cat si pe cei conditionati de un buget de vacanta redus. De alftel, majoritatea hotelurilor sunt situate in apropierea plajelor si dispun de piscina proprie, in timp ce numeroase resorturi turistice situate in regiunea olandeza dispun de cazinouri, restaurante si cluburi proprii, astfel incat sejurul vostru sa fie cat mai complet. Daca nu va deranjeaza aglomeratia si forforta continua, specifica resorturilor turistice de lux, atunci a-ti putea sa va orientati spre Sonesta Great Bay Beach Resort si Sonesta Maho Beach Resort. Acesta din urma este si cel mai mare din insula si dispune de 500 de camere de cazare, dar si spatii de shopping, restaurnate, cluburi si centre de relaxare.

Turistii care isi petrec vacanta alaturi de familie si prieteni sau cei aflati in cautare de mai multa intimitate, pot inchiria vile sau apartamente foarte luxoase pe o perioada de o saptamana sau mai mult. Daca plecati in vacanta alaturi de copii, exista resorturi turistice special destinate voua, asa cum este Friar’s Bay, care mizeaza pe confort, servicii deosebite si spatii special amenajate pentru cei mici.