Hoteluri localizate in Barcelona

Despre hotelurile din Barcelona


Un oras cu o cultura vasta si o imagine ce etaleaza cele mai moderne aspecte ale vietii, Barcelona poate fi cel mai indicat loc pentru o escapada de neuitat. De la ruinile romane si spectaculoasele constructii gotice, pana la creatiile semnate de Antonio Gaudi – acest oras cu o arhitectura bogata si diversa merita explorat. Savurati un expresso in cafenele-boutique, incercati bucataria catalana – al fresco, vizitati muzee de prima mana si lasati-va fermecati de viata de noapte trepidanta. Daca aveti nevoie de un moment de respiro, departe de viata agitata a metropolei, in mod sigur veti gasi o plaja unde sa va retrageti.

Fie ca va aflati in cautarea unei variante de cazare cu servicii complete sau doriti sa inchiriati un apartament, hotelurile din Barcelona satisfac asteptarile celui mai pretentios turist. Aceia dintre voi care nu sunt conditionati de un buget limitat, pot inchiria vile cu aspect istoric sau locuinte in centrul orasului ori pot alege sa se cazeze la hotelurile dotate cu piscina, centru fitness si restaurante. Chiar si cele mai modeste spatii de cazare pun la dispozitia oaspetilor servicii wi-fi si LCD -TV. Mai mult decat atat, unele hoteluri din aceata ultima categorie sunt localizate in zone cu peisaje deosebite. Aceia dintre voi care dispun de un buget de vacanta redus pot opta pentru variante de cazare B&B sau hosteluri foarte cochete.

Sugestii de cazare in Barcelona

Daca alegeti zona veche a Barcelonei – Ciutat Vella – aveti ocazia sa descoperiti centrul istoric si cultural al orasului. Aleile care strabat aceasta parte a orasului va ofera posibilitatea sa strabateti Las Ramblas, renumite artere pietonale, care gazduiesc numeroase magazine, restaurante dar si reprezentatii ale artistilor ambulanti. Nu departe, se afla Cartierul Gotic - un labirint de stradute cu cladiri istorice, care gazduiesc vechile edificii romane. Sub denumirea Eixample este cunoscuta zona cu constructii ridicate in veacurile 19 - 20. Alaturi de magazine si buticuri foarte sic, aici se gasesc unele dintre cele mai frumoase cladiri proiectate de Antonio Gaudi, printre care Casa Mila, Casa Batllo, dar si impresionanta Sagrada Familia.

De ce Infotour?

  • Optiuni de cazare in orice parte a lumii
  • Sistem rapid si sigur de rezervari
  • Tarife competitive si numeroase oferte
  • Informatii privind destinatia aleasa