12 hoteluri in Swaziland

Booking.com

Top destinatii in Swaziland

In Swaziland gasiti diferite optiuni de cazare potrivite cu bugetul dvs. La Mlilwane exista cea mai variata oferta de cazare de la corturi si cabane la casute din stup. Acestea din urma sunt un fel de locuinte traditionale, denumite de localnici (kraals), foarte pitoresti, iar taberele cele mai renumite sunt cele de la Nyala, Blesbok si Roan, fiecare prevazute cu cate 14 corturi. Tot o forma de cazare traditionala o reprezinta si colibele, iar cele de la Mlilwane sunt deosebit de confortabile, numarandu-se printre preferatele turistilor. Colibele sunt dotate cu doua sau mai multe paturi, iar cele destinate familiilor cu copii dispun de baie proprie.

Daca sunteti in vacanta cu prietenii, va puteti caza la cabanele care dispun de doua dormitoare duble si 4 camere single, o bucatarie complet utilata si o piscina. Exista si cabane special amenajate pentru cei ce cauta mai multa intimitate, in general destinate tinerilor casatoriti, si care dispun de toate facilitatile de care ati putea avea nevoie. Tot in Mlilwane Wildlife Sanctuary puteti face rezervarea la luxoasa cabana Reilley’S Hilltop, situata intr-un decor natural deosebit, in vecinatatea Gradinii Botanice Regale.

In principalele zone urbane se gasesc hoteluri cu servicii de lux, afiliate unor lanturi hoteliere internationale, unde este necesar sa faceti rezervarea in avans, dar si hoteluri cu servicii de cazare basic, moteluri si hanuri unde preturile sunt accesibile. Preturile camerelor cresc semnificativ in sezonul turistic de varf (decembrie- ianuarie) si in perioada Sarbatorilor Pascale. Cele mai ieftine variante de cazare se gasesc in zonele de camping, situate in apropierea rezervatiilor nationale si in zonele rurale. Aici va puteti instala cortul, dupa obtinerea unei autorizatii de la autoritatile locale. Acestea din urma sunt preferate de cele mai multe ori de turisti, deoarece se gasesc in zone de o frumusete aparte.